7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790145
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

MUSIELI

ocenił(a) film na 10

P ierdoleni dac reklame jak Kate gwizdala ;/ ja tu sie wczulam i rycze a tu je**** polsat dal
przerwe. juz nigdy nie ogladam na polsacie ;/ ;/

ocenił(a) film na 10
wiesiakizi1

Dokładnie!

wiesiakizi1

Ja tam wyłam od momentu ostatniego utworu kwartetu i nawet reklamy majonezów mnie nie wyprowadziły z tego nastroju. Ten film ma cos takiego w sobie, że mam ciarki na plecach. Sama muzyka już mnie wprawia w nastrój do beczenia.

ocenił(a) film na 10
alien_2

mnie tez. Ale jak z kims ogladam to jakos nie moge sie wyryczec tak, jakbym chciala..

wiesiakizi1

Ja ten film lubię oglądac sama. Siedzę sobie wtedy i ryczę ile mi się podoba i nikt nie będzie mi podśmiewał się, że płaczę na takim kiczu. Dla mnie ten film jest 10/10, jest u mnie w pierwszej piątce. Co z tego, że drętwe aktorstwo i dialogi, uwielbiam film i koniec. Klasyk

ocenił(a) film na 10
alien_2

Dokładnie... jeden z lepszych filmów jakie widziałem w życiu :) zwłaszcza końcówka z muzyką w tle :)

AngelNeXt

Nie lubię filmów katastroficznych, nie lubię przesadnego patosu, nie lubię drętwych dialogów, nie lubię filmów gdzie znam zakończenie, nie lubię Celine Dion. A ten film widziałam ze 100 razy, zawsze ryczę tak samo i zawsze mam ciarki. Nie wiem co ten film ma w sobie.

ocenił(a) film na 10
alien_2

zgadzam się

użytkownik usunięty
alien_2

Mnie też te reklamy wk*rwiały. Już się wczułam nastrój, zaczęłam ryczeć a tu reklama. I od nowa musiałam wczuwać się w nastrój.

ocenił(a) film na 8
wiesiakizi1

Dokładnie :( jak dla mnie jest to najbardziej wzruszający moment:(
Ale wiadomo duza oglądalność maja to i musza byc reklamy...

ocenił(a) film na 10
szarywidelec

najlepszy moment z całego filmu,który wywarł na mnie największe wrażenie to ostatnia minuta,gdy ta staruszka śpi i wraca na statek a Di Caprio czeka na tych schodach i ta muza.....prze***ane...nie ryczałem ale to miało to coś.

wiesiakizi1

heh...no ja też się wkurzyłam,już ryczałam a ci mi z reklamą wyjechali ; //

ocenił(a) film na 10
Robaczek_12

zgadzam się reklamy były na maksa dobijające. ale tej ostatniej po tym, jak Kate zaczęła gwizdać się spodziewałam, bo odkąd oglądam ten film na polsacie to ZAWSZE po tym momencie jest reklama :)