Nie odpowiadajcie więcej na prowokacje.
Np to co napisał Tygryslew, czy Ty........ Widzisz Film jak film każdy ma prawo do swojego zdania.
Ja dziś np. oglądałam "Poza światem" i szczerze mówiąc podobał mi się , ale spodziewałam się czegoś lepszego..........ale na pewno nie będę wypisywac, że to kicz , czy tandeta......i moim zdaniem twierdzenie, że Titanic to zły film jest tak samo prawdziwe jak to, że Robert De Niro to zły aktor.....
Dobrze, ale to jest forum i każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania. Jeśli ktoś uważa, że De Niro jest kiepskim aktorem, to może wejść na forum De Niro i to napisać. Jeśli ktoś uważa, że De Niro jest dobrym aktorem, to też może wejść na forum De Niro i to napisać...
...a pół godziny później fani De Niro zmieszają cię z błotem, jeśli napiszesz coś złego... Oczywiście.
Do autorki tematu: Nie ma sensu pisać takich próśb bo to i tak nie zmieni ludzi. Wierz mi, próbowałam... Najlepiej zachować do tego dystans. Przecież to, że ktoś napisał, że Titanic to kicz nie zmieni Twojego zdania! Nadal będziesz go oglądać i się nim zachwycać.
Pozrawiam!