7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790145
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic
użytkownik usunięty
agnieszka_26

Gdzie ty tu widzisz prowokacje?

ocenił(a) film na 10

Np to co napisał Tygryslew, czy Ty........ Widzisz Film jak film każdy ma prawo do swojego zdania.
Ja dziś np. oglądałam "Poza światem" i szczerze mówiąc podobał mi się , ale spodziewałam się czegoś lepszego..........ale na pewno nie będę wypisywac, że to kicz , czy tandeta......i moim zdaniem twierdzenie, że Titanic to zły film jest tak samo prawdziwe jak to, że Robert De Niro to zły aktor.....

użytkownik usunięty
agnieszka_26

Dobrze, ale to jest forum i każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania. Jeśli ktoś uważa, że De Niro jest kiepskim aktorem, to może wejść na forum De Niro i to napisać. Jeśli ktoś uważa, że De Niro jest dobrym aktorem, to też może wejść na forum De Niro i to napisać...

...a pół godziny później fani De Niro zmieszają cię z błotem, jeśli napiszesz coś złego... Oczywiście.

Do autorki tematu: Nie ma sensu pisać takich próśb bo to i tak nie zmieni ludzi. Wierz mi, próbowałam... Najlepiej zachować do tego dystans. Przecież to, że ktoś napisał, że Titanic to kicz nie zmieni Twojego zdania! Nadal będziesz go oglądać i się nim zachwycać.

Pozrawiam!