7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790102
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Byłam w kinie teraz bo jak grali titanica w kinie kiedyś miałam 5 lat . Uwielbiam historie tego statku i odkąd sie dowiedziałam że film będzie w 3D to wiedziałam że pójde do kina nawet jako pierwsza choć mam na dvd i znam na pamięć.Ale w kinie. . .o ludzie jakie emocje ! Nie do opisania ! Chyba pójde jeszcze raz ! I cała sala zalana łzami to serio mega przeżycie ! Czułam jakbym ja była na tym statku .POLECAM obejrzeć Titanica w kinie to wielkie arcydzieło a ocena na filmwebie jest załamująca.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10

I co Ci dał ten beznadziejny, sięgający dna komentarz??

ocenił(a) film na 10

Ona nic o DiCaprio nie pisała więc tu sobie nie snuj domysłów .Nawet gdyby miała mokro to to chyba jej sprawa.Zazdrościsz bo na Twój widok zapewne nikt się nie ślini i nie ma mokro.Twoja wypowiedz jest poniżej poziomu - widać ,że lubisz być w centrum uwagi-szkoda ,że w taki a nie inny sposób.No ale skoro nie ma się czym zabłysnąć to trzeba zacząć śmierdzieć..

ocenił(a) film na 10
mgielka007

Szkoda, że nie ma funkcji "Lubię to" jak na facebook'u :)

ocenił(a) film na 10
tomb2525

Do czego chciałbyś odnieść tę funkcję?

ocenił(a) film na 10
Ladybaby

Witam wszystkich jeśli kogoś interesuje historia titanica lub samego filmu camerona to można śmiało pisać moje gg 9040762 lub mail radrian@op.pl pozdrawiam