Jak w temacie ten film to najlepsza produkcja w historii pod każdym względem scenografia, kostiumy, efekty, muzyka, aktorzy.
Skoda tylko ze Leonardo i Kate nie dostali Oscara
Zgadzam sie z tym ze film prze genialny. Wydaje się że jeden z najlepszych w historii. Jak czasem patrze na dzisiejsze "hity hitów" to mało krew mnie nie zaleje.
Być może dla większości młodych ludzi to tylko romansidło z patosem które puszczali nieskończoną ilość razu w tv. Jednak dla mnie to fenomen. Mnie osobiście najbardziej wzruszyło i poruszyło zachowanie starszej Rose. I ta jej miłość która przetrwała 84 lata. I przez cały ten czas miała Jacka w sercu. Naprawdę każdemu życzę takiej miłości. :)
Oczywiście ale nie chodzi już o sama fabule ale o to z jakim rozmachem ten film był robiony. Przy kręceniu tego filmu oni zbudowali makietę części Titanica.
Są filmy które bardziej mi się podobają ale jeżeli chodzi o produkcje film jako dzieło to naprawdę Titanic jest nr 1 i sądzę ze jeszcze przez długo będzie nr 1
,,Zgadzam sie z tym ze film prze genialny. Wydaje się że jeden z najlepszych w historii. Jak czasem patrze na dzisiejsze "hity hitów" to mało krew mnie nie zaleje.
Być może dla większości młodych ludzi to tylko romansidło z patosem które puszczali nieskończoną ilość razu w tv. Jednak dla mnie to fenomen. Mnie osobiście najbardziej wzruszyło i poruszyło zachowanie starszej Rose. I ta jej miłość która przetrwała 84 lata. I przez cały ten czas miała Jacka w sercu. Naprawdę każdemu życzę takiej miłości. " dokładnie a Jack i Rose przeprzeprzepiekni ;D