7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790117
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Titanic - #564
Armageddon - #468

no cóż... ludzie, ludzie...

użytkownik usunięty
endrju_p_2

raczej plebs

Titanic w ogóle powinien być w pierwszej dziesiątce...albo chociaż dwudziestce.

ocenił(a) film na 5

Nie ogarniam tego. Może Titanic ma prosta i ckliwą historyjkę, jednak żadnego melodramatu nie oglądam z takim zaciekawieniem. Fabuły można się czepiać, ale pod względem technicznym film jest perfekcyjny. A to patetyczne gówno Armageddon jest wyżej.

ocenił(a) film na 8
jankotelegazeta23

za równo jeden jak i drugi film jest jebitny, ale z uwagi na to że mam tzw pier.dolca na punkcie tego statku więc Titanic jest u mnie na zdecydowanie wyższej pozycji, no i jeszcze świetny soundtrack, a przede wszystkim instrumental pt "Rose", chociaż "I don't wanna miss a thing" Aerosmith'ów też powala

ocenił(a) film na 5
DaMIaN_1988

co znaczy jebitny?

ocenił(a) film na 8
jankotelegazeta23

zaje.bisty, fajny itp. Można wywnioskować z dalszej części komentarza :P

ocenił(a) film na 5
DaMIaN_1988

Ja Armageddon uważam za dno, kicz i 100 metrów mułu, więc przyjąłem, że to znaczy coś złego i słabego, jak widać błędnie ;)

ocenił(a) film na 8
jankotelegazeta23

spoko maroko:) Ważne ze obaj Titanica klasyfikujemy wyżej wyżej wyżej:P

ocenił(a) film na 5
DaMIaN_1988

nom, a miejsce w rankingu jest krótko mówiąc po prostu śmieszne, powinien być w top 100

ocenił(a) film na 8
jankotelegazeta23

wiesz stary teraz panuje era zmierzchów, pattisonów itp wiec małolaty opanowały filmweb:P

Jeszcze ten kiczyk "Szkoła uczuć" też jest wyżej.

użytkownik usunięty
neo_angin

na "Szkole uczuć" wytrzymałem jakieś 20 i teraz się zastanawiam czy w ciemno, bez oglądania do samego końca nie wystawić 1/10

Za małolata mi się podobał, ale to kicz niemiłosierny.

ocenił(a) film na 10

Titanic zdecydowanie powinien się znajdować w pierwszej 20!! Armagedon nie wiem, bo oglądałam go daaaaaaawno i nie bardzo pamiętam, muszę sobie odświeżyć. :)