ja kocham ten film dąłem 10/10 i wszyscy piszą że płaczom na tym filmie ze jest cudowny to dlaczego nie jest nawet w 100 najlepszych filmów ja bym go widziałbym w 10 najlepszych ludzie dawajcie na 10/10 piszcie kto dał 10/10 i kto pod nius
Nie wszyscy cenią melodramaty,ja również.... Choć w porównaniu to innych tego typu filmów Titanic jest nawet nawet. Jednak 10/10 to dla mnie gruba przesada. Ja dałem 8,a film już jest w top 100;] Jednak Oscarów kilka dostał więc jednak jest to dobry film;]
Niestety Oscar już dawno stracił swoją renomę i jest dziś przyznawany tak, by był jak najbardziej poprawny politycznie. W jednym roku Oskary dostają czarni, w drugim latynosi, jeszcze w innym żydzi. "Titanic" dostał nagrodę Akademii za budżet. Taka prawda.
Poza tym, mierzenie wartości dzieła ilością zdobytych przez jego twórców nagród jest chyba nieporozumieniem. Nie pozwalaj, by inni myśleli za Ciebie.
Dałam 10/10 bo uważam że mu się należało!!! Titanic jest jednym z najlepszych filmów wszechczasów (jeśli nie najlepszym!!!). Dlaczego? Już mówię. Niektórzy patrzą TYLKO na film jako na melodramat i albo go kochają, albo nienawidzą, albo patrzą na niego jak na film katastroficzny, a ci z kolei albo mówią, że film został zrobiony z za dużym rozmachem, albo na to, co Cameron chciał nam wszystkim pokazać, czyli oblicze tragedii.
Pozdrawiam
oczywiscie 10/10..wspaniały..też sie dziwie..napewno film jest lepszy od wielu tych które są w rankingu.
Dałam 10/10 xD (za krótki, za krótki, za krótki, za krótki, za krótki, za krótki, za krótki, za krótki, za krótki,)