7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790117
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Nierozumien

ocenił(a) film na 10

ja kocham ten film dąłem 10/10 i wszyscy piszą że płaczom na tym filmie ze jest cudowny to dlaczego nie jest nawet w 100 najlepszych filmów ja bym go widziałbym w 10 najlepszych ludzie dawajcie na 10/10 piszcie kto dał 10/10 i kto pod nius

Jedi1991

ja dałam 10/10 i uważam że to bardzo niesprawiedliwe że jest na tak dalekim miejscu!

ocenił(a) film na 7
Jedi1991

Nie wszyscy cenią melodramaty,ja również.... Choć w porównaniu to innych tego typu filmów Titanic jest nawet nawet. Jednak 10/10 to dla mnie gruba przesada. Ja dałem 8,a film już jest w top 100;] Jednak Oscarów kilka dostał więc jednak jest to dobry film;]

ocenił(a) film na 6
barnaba

Niestety Oscar już dawno stracił swoją renomę i jest dziś przyznawany tak, by był jak najbardziej poprawny politycznie. W jednym roku Oskary dostają czarni, w drugim latynosi, jeszcze w innym żydzi. "Titanic" dostał nagrodę Akademii za budżet. Taka prawda.

ocenił(a) film na 6
michalikto

Poza tym, mierzenie wartości dzieła ilością zdobytych przez jego twórców nagród jest chyba nieporozumieniem. Nie pozwalaj, by inni myśleli za Ciebie.

ocenił(a) film na 10
Jedi1991

Dałam 10/10 bo uważam że mu się należało!!! Titanic jest jednym z najlepszych filmów wszechczasów (jeśli nie najlepszym!!!). Dlaczego? Już mówię. Niektórzy patrzą TYLKO na film jako na melodramat i albo go kochają, albo nienawidzą, albo patrzą na niego jak na film katastroficzny, a ci z kolei albo mówią, że film został zrobiony z za dużym rozmachem, albo na to, co Cameron chciał nam wszystkim pokazać, czyli oblicze tragedii.
Pozdrawiam

whatsernameGD

Bezkonkurencyjny film. Dalam 10/10 bez wahania. Jest to jeden z moich ulubionych filmów.

ocenił(a) film na 10
Jedi1991

oczywiscie 10/10..wspaniały..też sie dziwie..napewno film jest lepszy od wielu tych które są w rankingu.

ocenił(a) film na 10
Jedi1991

Dałam 10/10 xD (za krótki, za krótki, za krótki, za krótki, za krótki, za krótki, za krótki, za krótki, za krótki,)

ocenił(a) film na 10
Jedi1991

Oczywiście 10 dla "Titanic'a" :). Piękny film.

Jedi1991

lubię ten film bo jak widziałam inną wersję Titanica to była masakryczna...

Joanna_7

Film doskonały ale ja nie wystawie mu oceny dopuki Moulin Rouge go nie wyprzedzi

ocenił(a) film na 10
Jedi1991

Ten film jest piękny,magiczy wręcz czasami,ma cudowny soundtrack i opowiada historie wyciskającą łzy z oczu,zdobył 11 oskarów w tym za najlepszy film,nic dodac nic ująć,ja daje 10/10 i tez dziwi mnie to ze nie ma go w 10 najlepszych filmow.