Trzy godziny wyjęte z życia,ckliwy melodramat wpleciony w katastrofę stulecia.
Jedyne co mi się podobało, to efekty które mogą zapierać dech w piersiach,ale w końcu to Cameron.(Boże,za co te wszystkie Oskary?!)
widocznie film musi być dobry skoro ma tyle nagród i fanów? ciekawa jestem jaki jest Twój ulubiony film godny uwagi. Titanic jest wzruszającą historią o strasznej tragedi i nie będe zbyt orginalna pisząc że jest to mój ulubiony film.
Nic się nie dzieje????!!!! Statek tonie, ludzie są przerazeni, połowa topi się, skacze do wody, panika, a do wszystkiego dochodzi jeszcze watek miłosny. Człowieku cały czas sie coś dzieje. twoja wypowiedż jest troche dziwna skoro mowa jest o tragedii. Ale... kazdy ma prawo do własnego zdania.
cieszę się na taki szybki odzew.Co do moich ulubionych to Człowiek z blizną i Rejs.
p.s. nie jestem dziewczynką, ale dzięki za Oscara!
Idz sie schowaj .. ile ten twoj film miał oskarow ...pewnie ani pol ;p a Titanic to cos skoro dali mu 11 oscarow .... LOL
No i co z tego że dostał 11 oscarow? Jak film mi sie nie podoba to nawet 20 oscarow tego nie zmieni. Jak dla mnie w tym filmi jest za dużo romansu, a zdecydowanie za mało "titanica". Zamiast zrobić film gdzie romans będzie tylko tłem tragedii Titanica, zrobiona romans gdzie titanic jest tylko tłem.
Film generalnie jest całkiem fajny, ale arcydzieło to to nie jest.
PS: To oczywiście tylko moje osbiste zdanie.
pozdro
klecha..... no coz no coz no coz.... faktycznie nic sie nie dzieje .... hahahahahahahhahahahahhahaha hahahaha hahahahah hahahaha no nie moge
Ludziska,nie twierdzę że film jest zły.Po prostu jednym się podoba, innym nie.Ja należę do tych drugich.
Co do Oskarów przyznanych, ja obdzielił bym mroczny kryminał Tajemnice L.A. kandydujący razem z Titanic'em do tej prestiżowej nagrody.
Na tym kończę ostatecznie(na razie)mój wywód.