Hm... nie powinno być "I saw" ? No no... jak na mieszkającego w USA to słabo z językiem.
Można taki i tak styla Ab a nie anglojęzyczny czy elżbietański a po za tym Cesar Milan też nie znał języka jak tam się wprowadził ja znałem ;P
Ale tam tak piszą nie wiem już ale jestem tylko człowiekiem i popełniam błędy .;''''''"'"DPP
nie no killerku tak raczej nie mozna, ale byles blisko ;) ja przynajmniej sie z takim czyms jeszcze nie spotkalem. jest tylko tak jak zaznaczyl ktos powyzej "I saw" lub "I've seen". moze ci sie z tym drugim pomylilo ;)
z "I've seen" znaczyło by "najlepszy film jaki widziałem do tej pory" , i to chyba chciał napisać ;) Saw odnosiłoby się do tego, że obejrzał wszystkie filmy i ten mu się najbardziej podoba.
Niezupełnie - forma z "I saw" też jak najbardziej może być. "Najlepszy film jaki widziałem/jeden z najlepszych filmów jakie widziałem" (już zobaczył i kropka, a nie "jeden z najlepszych filmów jaki widziałem (w domyśle: i jeden z najlepszch z tych, które jeszcze zobaczę).
Po co w ogóle pisać po angielsku na polskim forum? Szpanujesz znajomością angielskiego, czy po prostu Ci się nudzi i w wolnych chwilach zabawiasz się zaśmiecaniem forum?
Logika ŻaDnEgO błędu tu nie ma
Oglądałem film podczas pisania tematu nadal coś ? -.-