7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790083
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Piękny film

ocenił(a) film na 10

Na sam koniec nie wytrzymałem i magia titanica wygrała

ocenił(a) film na 9
Benedykt17

ja zazwyczaj zaczynam ryczeć gdy Rose siedzi w szalupie, w tle celina śpiewa, i już tak do końca. damn. a za każdym razem postanawiam, że tym razem wytrzymam!

ocenił(a) film na 9
pawlaczzz

mnie się dzisiaj udało powstrzymać łzy ale przyznam ,że było blisko.

ocenił(a) film na 10
bishop_filmaniak

Ja nigdy nie potrafię się powstrzymać.. największy płacz mam w ostatniej scenie od momentu gdy staruszka Rose wrzuca diament do oceanu aż do skończenia się napisów końcowych. Oraz w scenie gdy Rose jest w szalupie a potem z niej wyskakuje i biegnie do Jacka ;(

ocenił(a) film na 10
Priya12

a ja nie potrafię się powstrzymać jak kwartet smyczkowy zaczyna grać ostatni utwór :/

ocenił(a) film na 10
pingwin28

Jak dobrze, że nie tylko ja płaczę na Titanicu:) Moment w którym Rose jest w szalupie, a Jack zostaje na statku jest moją ulubioną sceną z całego filmu. Cudowny, poruszający moment na którym oczywiście płaczę i tak mi zostaje do napisów, a nawet po.
Wydaje mi się, że zrobiłabym to samo co ona, wyskoczyłabym z szalupy...

ocenił(a) film na 10
madzialenaa_90

"Nie tylko ja płaczę na Titanicu" - raczej większa większość płacze, mała garstka jest tych, którzy nie płaczą ;) I też mam tak że po samym filmie płaczę bardziej, bo kumulują się we mnie wszystkie wzruszenia z poszczególnych scen, a piosenka końcowa Celine Dion jeszcze to potęguje :)

ocenił(a) film na 10
Priya12

No właśnie jak rozmawiam ze znajomymi to wywracają oczami i dziwią, ze ja to jeszcze oglądam, nie mówiąc już o płakaniu, dlatego miło porozmawiać z osobami, które to rozumieją:)
Zauważyłam, że im jestem starsza to bardziej się wzruszam na filmach.
Piosenka Celine Dion już całkowicie mnie rozkłada. :)

ocenił(a) film na 10
madzialenaa_90

Ja też im starsza ty bardziej wrażliwa :) Bo do tego trzeba jednak dojrzeć emocjonalnie i zrozumieć niektóre rzeczy.

ocenił(a) film na 10
pingwin28

Tak tak, wtedy też. Tak się smutno wtedy zaczyna robić.

ocenił(a) film na 10
Benedykt17

ja tak samo, też nie wytrzymałam :) !

ocenił(a) film na 10
Benedykt17

Ach, wczoraj oglądałem na Polsacie drugą część, prawdziwe Arcydzieło, moim zdaniem świetnie oddał cały klimat rozpaczy i prób ratowania się było strasznie, ciary mnie przechodziły jak taki potężny statek na dno szedł łamał się w pół i oczywiście wątek miłosny :)