Scena, kiefy statek tonie, jest pokazany z boku, z góry (od rufy) do dołu, ludzie zjeżdżają, statekl ma kąt koło 45 stopni leci fajna piosenka, ale wydaje mi sie ,że jest ona z poza sountracku jeżeli ktoś wie będe bardzo wdzięczny.
Boże, chłopie zlituj się, utwór. Czy teraz pasuje? Może kompozycja grana w tle? Lepiej ?
Jak nie wiesz i nie znasz odpowiedzi to po cholere piszesz. Wiesz co to znaczy ??
Wydaje mi się że chodzi Ci o utwór pt. "Building Panic" ale nie jestem pewna :).
http://youtube.com/watch?v=7SOXBSMZFAc
czy ktoś to posiada? bo nie mogę ściągnąć? BARDZO BARDZO bym była wdzięczna gdyby ktokolwiek mógł mi to przesłać, na adres mailowy margolciap@gmail.com
To ja mam pytanie dnia. Wiecie jaki utwór leci na samym początku (wtedy, gdy rozpoczynaja sie napisy, ludzie machaja z titanica, wszystko jest jakby na żółto...no jarzycie o co mi chodzi...) i jaki leci podczas gdy Jack umiera? tzn. gdy umarł i moment, w którym do Rose dochodzi ten fakt...wiadomo, że obydwie sa podobne i zblizone i maja coś z "never an absolution" i "hymn to the sea" etc etc, te same motywy ale jednak nie sa identyczne i szczerze mówiac lepsze...wiec jak? to raczej takze spoza soundtracku, bo na nim ich nie wychwyciłam...