ogólnie film nudny dopiero akcja rozpoczyna sie jak statek zaczyna tonąc wtedy film nabiera rozpedu i jest ciekawy pozatym wszystko inne nudnawe
Chciałabym ci powiedzeć że Titanic to najlepszy i najwspanialszy film .Oglądałam go kilkanaście razy i zawsze się wzruszałam nigdy mi się nie znudził.A co do oskarów to powinien dostać ich owiele więcej, ile mogło im zająć budowanie takiego statku? naprawdę wszystko było straszne trudne przy nakręcaniu tego filmu. Bardzo ich za taki film cene.I to co wydarzyło się to prawda był kiedys taki Jack i Rose to takie piękne .Ja do końca zycia uznam ten film jako najwspanialszy najlepszy najpięknieszy:)))))KOCHAM TEN FILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!10/10 a nawet więcej
Ja normalnie jestem zakochana w tym filmie !!Bardzo dziękuje twórcom tego filmu że go stworzyli on poprostu jest super ogladałam go bardzo duzo razy Duzo razy wzruszałam sie na tym filmie jest to tragedia romantyczna a ja uwielbiam takie filmy
Dla Twojej i innych wiadomości- realizatorzy filmu nie zbudowali tego statku w całości, tylko częściowo. Reszta to bardzo dobrej jakości efekty komputerowe (mówię bardzo dobrej bo na ogół są tandetne w wielu filmach).
Nie będę się narazie rozpisywał o tym, co myślę o tym filmie. Musiałbym napisać z 1000 zdań, a już na to za późno. Może kiedy indziej.