Hmm nie wiem ile razy już ten film oglądałam. może jakie 15 razy i nadal go uwielbiam. I ile razy go oglądam zawsze na nim płacze i uważam że nie jest on szablonowy jak ktos w którymś temacie napisał. Dla mnie ten film jest ponadczasowy:)
Pozdrawiam;***
Ja też tak uważam. Piewszy raz obejrzałam go na Polsacie w październiku zeszłego roku i od tamtego czsu obejzałam 11 razy. Zawsze będę go uwielbiać i oglądać. Zawsze płaczę ;...(
Dzisiaj, a właściwie przed chwilą oglądałam dwunasty raz i jak zwykle strasznie płakałam! Gdybym tylko mogła to oceniłabym go na 1000000000........./10 !
Mam pewne pytanie do tych którzy posiadają 4 płytowe wydanie "Titanica". Ja niedawno sama je kupiłam. We wszystkich opisach na internecie jest napisane że można włączyć rozszeżoną wersję filmu o 33:00 min. Problem w tym że nie wiem jak mam to zrobić!
Proszę, pomóżcie!!!
Czyli istnieją jeszcze wrażliwi ludzie..... Ciesze się,że tak myślisz.Pozdrawiam:)
Dla mnie to jest jeden z najlepszych filmów.Mogę go oglądać bez końca.Jest prawdziwy,ponieważ losy bohaterów oparte są na faktach.Aktorzy doskonale zagrali swoje role.Efekty tego filmu są niesamowite.Oglądając ten film można wiele rzeczy zrozumieć,np to ,że do tej tragedii mogłoby nie dojść gdyby ludzie nie dbali o pięniądze,zamiast pomyśleć o tym,co może się wydarzyć przez ich pazerstwo.Pzdr.
Film na pewno dobry ale tylko w kinie w tv już nie robi takiego wrażenia a szczególnie gdy się go ogląda na polszicie. Nie zapomne premiery w moim mieście to chyba były walentynki, pełna sala i gdy sie film skończył prawie wszystkie dziewczyny wychodziły płacżac a i faceci pocierali noski