7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790130
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Przyznać się :)

użytkownik usunięty

Kto ryczał na końcówce? :) Ja nie :)

Ja wyłam przez ostatnie pół godziny jak bóbr, od ostatniego utworu orkiestry

ocenił(a) film na 10

wytrzymałam nawet to jak Rose puszcza Jacka ale poryczałam się wtedy gdy naszły te wspomnienia jak on stoi przy zegarze i do teraz łzy mi lecą ale juz powoli sie uspakajam :D

użytkownik usunięty
juszajek

Słabi psychicznie ludzie jesteście :P To co by było jak by ktoś wam umarł naprawdę z rodziny?

Gdyby umarł? Umierają mi członkowie rodziny i też wyję, a co mam zrobic? Nie moja wina, że film mnie wzrusza, ale film chyba ciężko porównac ze śmiercią kogoś z rodziny?

ocenił(a) film na 10

a czy to jakis wstyd ? film romantyczny, wzruszajacy, poruszajacy wiec chyba rzecza ludzka jest ryczenie no nie ?

olka19_19

Śmierc w rodzinie to nie jedyny powód żeby się poryczec. Nie wyję codziennie, nie uważam się za osobę słabą psychicznie. Jak ktoś jest taki twardziel że nie płacze na Titanicu to gratuluję

alien_2

ja nie płakałam :P

ocenił(a) film na 9

właśnie skończyłam ocierać łzy, za każdym razem nie mogę się pohamować !

użytkownik usunięty
ylure

Co z wami dziewczyny? To tylko film!!! Ludzie opanujcie się!!

ocenił(a) film na 9

ja ostatnio coraz częściej płaczę na filmach , taka miękka się robię !

ylure

ja tak samo nie mogę się pohamować. Końcówka jest niesamowita, zawsze na niej płaczę.

ja facet, przyznaję się - łezka w oczach się kręciła.

ocenił(a) film na 10

hmm do jakiegos 15 razu albo i dalej pewnie ryczalam. A ze na koncie mam ok 38 razy obejrzane... hehe. dzis nie ryczalam. aczkolwiek mialam lekko lzy w oczach. ;)

użytkownik usunięty
olka19_19

OPANUJCIE SIĘ TO TYLKO FILM!!!

ocenił(a) film na 10

to ty weź wyluzuj ...
bede ryczec na tym czy innym filmie i nic ci do tego. ^^

Co z tego że film? Nawiązując do twojego wcześniejszego wpisu, mam ryczec tylko jak ktoś mi umrze? Porównanie filmu i smierci w rodzinie jest co najmniej niestosowne.

ocenił(a) film na 8
alien_2

dokładnie. Samo założenie tematu... Żeby się popisać, czy co? Ja tam się przyznaję :)

ocenił(a) film na 10

piękny film :) bo to wina Camerona,musiał zabić Jacka :(

juszajek

hahaha! inaczej Titanic nie byłby hitem :P

ocenił(a) film na 10

dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych prócz powstrzymania się od płaczu na titanicu. serio, oglądam to już z 10 raz i za każdym razem mówię sobie 'dam radę,to tylko film' ale mi się nie udaje. najgorsze są momenty kiedy rose wyskoczyła z łodzi ratunkowej i później na końcu..

ocenił(a) film na 9
OnaAkaPatss.

moment kiedy idzie po schodach rozwala.. czy ona wtedy umarła czy jej się śni ?
edit: nigdy się w sumie nie zastanawiałam ,było dla mnie oczywiste ,że umarła , ale może jej się śniło.. chyba jednak umarła, lepsza końcówka

ocenił(a) film na 10
OnaAkaPatss.

nooo. mnie tez zawsze sciska .. chociaz film ogladalam ok. 38 razy ... :D

ocenił(a) film na 8

To trochę za mało by wzruszyć mnie do łez...co nie oznacza, że nie wzruszyło w ogóle :P

ocenił(a) film na 10

Ja miałam łzy w oczach ale opanowałam się :D tracę moją wrażliwość :(

użytkownik usunięty
Kasickaaa

za każdym razem jak oglądam to rycze w tych samych momentach :D

użytkownik usunięty

Nie trzeba być słabym psychicznie,żeby płakać na filmie to wrażliwość :P

Film ma wzbudzac emocje, na Omenie umieram ze strachu a na Titanicu ryczę. Dla mnie to jest wyznacznik dobrego filmu, cos od czego się nie mogę oderwac a nie film który oglądam jednym okiem bo nic się nie dzieje.

Ciężko powiedziec że ryczę na tych samych momentach bo ryczę przez połowę drugiej części:D Szkoda, że nie mogłam zobaczyc tego filmu w kinie. Kiedy była premiera mialam 7 lat i mowy w ogóle nie było że pójdę do kina na Titanica. Mam nadzieję, że kiedyś jakieś kino postanowi puścic ten klasyk jeszcze raz. I oby nie w wersji 3D

ocenił(a) film na 9
alien_2

ja pamiętam kiedy oglądałam film po raz pierwszy na kasecie vhs jako dziecko w sumie i miałam zawsze z babcią która również uwielbiała ten film takie marzenie żeby pojechać do muzeum titanica, a to było przecież wtedy dla nas nieosiągalne ,bo taki wyjazd do anglii to było coś.. za rok planuję wycieczkę do southampton jak już otworzą to nowe muzeum, szkoda tylko,że bez babci..

ocenił(a) film na 10
ylure

ja nie ryczałem ale ostatnia minuta,jak w myślach wróciła na statek najlepsza z całego filmu. Przy tej muzyce,jak ci ludzie klaskali i gdy widziałem jak są szczęśliwi,uświadomiłem sobie jak wielka to była tragedia,nie tylko dla nich,czy w filmie ale w ogóle. Skoro niektórzy tak mają jak obejrzą film po raz któryś w tv,to ciekawe jak by to było zobaczyć na ogromnym ekranie(takim jak w imax'ie ale nie 3d) i po raz pierwszy...nie moge sobie tego wyobrazic.

ocenił(a) film na 10
alien_2

hehe ja miałam 2 i mama opowiadała,że nigdy nie pozwalałam jej tego filmu oglądać, tylko ciągle bajki, a teraz? ajćć najwspanialszy film na świecie.

ocenił(a) film na 8

Będzie szczerze jak na spotkaniu AA. Cześć, jestem Hania. Mam problem. Jak oglądam Titanica, to płaczę. Ostatni raz robiłam to przed chwilą. Chciałabym się wyleczyć z tej przypadłości. Pomożecie?

hanula1309

Nie:D

ocenił(a) film na 9
hanula1309

na to nie ma lekarstwa ...

ocenił(a) film na 8

Oglądałam Titanica ze sto razy (wczoraj i dzisiaj oczywiście też) i za każdym razem płaczę. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żebym nie uroniła chociaż jednej łzy. Będę oglądać ten film do końca życia za każdym razem kiedy będzie w tv i za każdym razem będzie mnie tak samo wzruszał.

ocenił(a) film na 10
brawur

Ja Titanica oglądam za każdym razem jak leci w tv i za każdym razem na nim ryczę :(
Oczywiście w dwóch momentach: jak Kate puszcze rękę Jacka, ale najbardziej płaczę jak Kate umarła i wraca na statek, a jak Jack stoi przy zegarze to normalnie zanoszę się płaczem :(

ocenił(a) film na 10
anooniim

ONA NIE UMARLA ! CO WYSCIE SOBIE UBZDURALI .....
To jest jej SEN ...

ocenił(a) film na 9
olka19_19

a szkoda, bo już nigdy nie wzruszę się na tej scenie tak bardzo

ocenił(a) film na 9
anooniim

podobno nie umarła tylko jej się śniło :(

ocenił(a) film na 9
ylure

ja ;)

ocenił(a) film na 10
anooniim

no nie wiem,moim zdaniem ona po prostu spała.. chociaż może...

Ja już ryczałam jak kapitan się zabił i tak już do samego końca,ale jak dla mnie są 2 najbardziej wzruszające sceny .
Pierwsza to jak Rose puszcza Jacka na wodzie,a druga to jak Rose idzie po schodach do Jacka który stoi przy zegarze a na koniec jeszcze ta piosenka Celine Dion (czy jak to tam sie pisze xD) . ;)

Ja nie wiem czemu, dzisiaj akurat nie płakałam, chociaż zazwyczaj mi się to zdarza : )
Ale mimo braku łez, cały czas jest to napięcie, to wzruszenie, ten smutek... Łezka oczywiście kręci się w oku, ale dzisiaj nie nazwałabym tego jakimś wielkim płaczem. Zależy pewnie od nastroju : )

ocenił(a) film na 10
parapluie89

ja nie płakałam chociaż mi sie chciało . ;/ tez mi sie zrobiło przykro jak ci ludzie nie anglicy nic nie rozumili i musieli słownikami sie posługiwac.;/ wgl nie ktore sceny był serio smutne. ;(

ocenił(a) film na 10

Ja wyłam jak chomik. Raczej tak jak świnia :PP Nie no dobra... JAK BABA.. aa.. ja jestem kobietą. .. hmmm..... jak lew . . . NWM. ja lubię ryczeć na TITANICU to oznaka człowieczeństwa. J$R ich historia mnie wzrusza i ludzie, którzy zginęli na titanicu. Uwielbiam też mieć żal na końcu do tych co nie popłynęli po tych, co tam umierali. Kocham ryczeć na końcówce. NWM. nie którzy lubią ryczeć na filmach melodramatach. Jeżeli ja ryczę na filmie to oznacza, że jest cudowny... nie ma co. xD :PP

Mega twardziel jesteś! Masz się czym chwalić! Nikt Ci nie podskoczy! Brawo! Brawo!

-.-'