7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790083
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Słabizna

użytkownik usunięty

Widziałem film i mi się nie podobał. Mała interesujący wątek miłosny, słabe aktorstwo i kiepskie
tło momentami. Jeden z najbardziej przereklamowanych filmów w historii, a te 11 Oscarów to dla
ozdoby.

P.S To nie trolling.

ocenił(a) film na 10

Dlaczego otrzymalem zaproszenie?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
angelika11455

Bardzo ładnie zachowują się niektórzy fani. Tylko pogratulować!
"jak ci się ten film nie podoba to zamknij mordę" - Chyba zapomniałaś, że każdy ma prawo do swojego zdania?
"a twoje zdanie tu się nie liczy" - A jakie zdanie w Twoim mniemaniu się liczy? Bo jeśli chodzi o mnie, to ja nie wiem co sądzić o Twoim zdaniu, które jest naszpikowane chamstwem i prostactwem.

Krystian2001 - Może jesteś trollem, a może nie jesteś? Któż to wie?! Ale Twoje oceny (tylko 1 i 10) są zastanawiające.

ocenił(a) film na 2
Slaught

widocznie nie przeczytałaś tego "Mój system oceniania: Jeżeli film według mnie zasługuje na ocenę wyższą, niż 5/10 - 10/10 Jeżeli film zasługuje na mniejszą, niż 6/10 - 1/10."

wg mnie bardzo słuszny system :) albo obniżasz albo podwyższasz średnią. plus lub minus :)

użytkownik usunięty
FilmowyJezus

Choć jeden mnie rozumie :)

użytkownik usunięty
angelika11455

Jakie prostactwo i jaki snobizm!

ocenił(a) film na 2

zgadzam się z panem :)

ocenił(a) film na 9

ktoś kto ocenia ten film na 1, tylko dla pokazania światu jaki to on nie jest wybitnym krytykiem, który wie lepiej niż cała masa wykształconych w tym kierunku ludzi, jest idiotą.