7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790102
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Słychać Polaka w tle

użytkownik usunięty

W scenie kiedy statek dopiero co się zanurzył i Jack każe Rose wstrzymać oddech, a potem
ona wynurza się z wody i go woła (wszyscy krzyczą), słychać Polaka, który krzyczy: ,,Płyńcie
do nas". Nie wiem, być może mi się tak tylko wydaję, dlatego może ktoś to zweryfikuje, co
dwie głowy to nie jedna :)

użytkownik usunięty

Dodam tylko, że jeśli macie film podzielony na 3 części to słychać to w trzeciej, w 54:51.

ocenił(a) film na 10

Tam słychać Help us :)

Ja słyszałem (tak mnie się wydaje) Polaka w pierwszej części filmu. Na tym pokładzie dla najbiedniejszych ;)

ocenił(a) film na 10
Suggesix

Mi się wydaje że słyszałam jakiegoś faceta który mówił: "Tam nikogo nie ma" kiedy Jack i Rose uciekali przez korytarze do wyjścia ;)

ocenił(a) film na 10

czytalam ten temat zanim poszlam do kina i specjalnie podczas seansu zwrocilam na to uwage i masz racje, slychac wolanie po polsku :)

ocenił(a) film na 10

Tak, mam ten film teraz na komórce i słuchając w słuchawkach rzeczywiście da się to usłyszeć, i to dość wyraźnie :) Że też wcześniej tego nie wychwyciłam :) Ale tam musiało być dużo statystów, nie tylko Amerykanów więc brali też zagranicznych i jakiemuś Polakowi się trafiło, zazdroszczę :)