Jack myślał, że bedzie miał regularny darmowy seks, a tu prosze niespodzianka:) zadałam jednak
w tytule pytanie i oczekuje od was odpowiedzi, jak kocur robi to z kotka, czy to jest romantyczne?
Kto potrzebuje "dowodów miłości" w postaci seksu, by miec wieksze zahamowania
przed zdradzeniem partnerki? Tak postepuja tylko niedojrzali ludzie, bo miłość albo jest, albo
jej nie ma, nie ma nic po środku i nic nie trzeba uzupełniać. Człowiek świadomy tego nie musi nic
kontrolować w sobie, bo chęci odbicia kobiety innemu najzwyczajniej nie ma. Jest czysta miłość i
radość życia.
nie obraz sie ale zaczynasz gadac jak moja babka której nie cierpie :)
moze i masz racje ze sex to jeden z dowodów milosci( wg mnie sex jest jednym z dowodów,nie wierze ze bez tego sia da) ale tu nie chodzi o to czy mu dala czy nie ,tylko o to co byli w stanie dla siebie zrobic : ona potrafila zrezygnowac z luksusów dla niego on dla niej byl w stanie poswiecic swoje zycie
ryzykowali dla siebie wszystko ,to jest dowód milosci i watpie czy on potrafil by ja z kimkolwiek zdradzic
Pożądanie nie ma nic wspólnego z miłością, na pewno moje podejście nie jest staroświeckie. Po prostu nie stawiam w jednym szeregu miłości i seksu, istnieje miłość w związku w którym pary uprawiają seks i istnieje taka gdzie nie, ale istnienie miłości uzależnione od tego czy seks w ogóle jest? Raczej u osob, którym WYDAJE się, że kochają prawdziwie, czyli tak, że jest sie wolna i nie stawia wymagań.