7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790145
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Zapraszam do oglądania- już nie wiem po raz który. :)

Napewno obejrzę ; )).

ocenił(a) film na 8

A co? Prowizję dostajesz? :) Miło mi powitać przedstawiciela Polsatu. Miłej dalszej pracy życzę :)

użytkownik usunięty
fido2801

Nie pracuję w polsacie- po prostu znakomity film powinno się polecać.

ocenił(a) film na 8

Żart Wojciechu ;) Co do jego znakomitości bym polemizował, ale obejrzeć można.

użytkownik usunięty
fido2801

Przecież się nie obrażam :) Pożartować zawsze można ;)

ocenił(a) film na 10

Fajnie że napisałeś na pewno będę oglądała:)) mam na dvd i na vhs (hehe xD) ale jednak jak poszczają w tv to zawsze jakoś łatwiej mi się zebrać a warto by było przypomnieć sobie klasyka ;D pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 10
maja_19

Ja wolę wersję z polsatu niż dvd bo w tej pierwszej jest lepszy lektor (czyli czyta S. Olejniczak).

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Jedyne czego się obawiam na polsacie to dwudziesto-minutowe reklamy ;p

martyna93x

To będzie święto, jak nie podzielą filmu na dwie części...

użytkownik usunięty
Canudo

Podzielą... :)

a skąd wiesz, że będzie na Wielkanoc? Pisze to może już gdzieś na necie? ;)

Camille_4

wpisz sobie na necie program telewizyjny na wielkanoc 2011 i Ci wyskoczy

ocenił(a) film na 10
Julia_20

S. Olejniczak wymiata ;D

ocenił(a) film na 10

Ale supero że znowu puszczą ten cudowny film;-)jedyne com lipa to to że polsat rozdrobni go na 2cz.wrrr człowiek się wczuje w oglądanko a tu napisy i trzeba będzie czekać na 2cz.by mogli go chodz x puścić w całości może wtedy DiCaprio by nie zatonął i by happy end był:D pozdro dla wszystkich Titanikowców:P

ocenił(a) film na 10
jazdowicz2666

Hehe właśnie chociaż raz mogliby nie przerywać Titanica na to miejsce np. zrezygnować z reklam wyszło by na to samo ;D ale to niestety niemożliwe ;) Nie wiem jak Wy ale ja osobiście oglądając Titanica praktycznie nigdy nie przerywam oglądania i nie włączam sobie następnego dnia tylko katuje do końca ;) A końce są zazwyczaj bardzo łzawe....