Zapraszam do oglądania- już nie wiem po raz który. :)
A co? Prowizję dostajesz? :) Miło mi powitać przedstawiciela Polsatu. Miłej dalszej pracy życzę :)
Fajnie że napisałeś na pewno będę oglądała:)) mam na dvd i na vhs (hehe xD) ale jednak jak poszczają w tv to zawsze jakoś łatwiej mi się zebrać a warto by było przypomnieć sobie klasyka ;D pozdrawiam:)
Ja wolę wersję z polsatu niż dvd bo w tej pierwszej jest lepszy lektor (czyli czyta S. Olejniczak).
Ale supero że znowu puszczą ten cudowny film;-)jedyne com lipa to to że polsat rozdrobni go na 2cz.wrrr człowiek się wczuje w oglądanko a tu napisy i trzeba będzie czekać na 2cz.by mogli go chodz x puścić w całości może wtedy DiCaprio by nie zatonął i by happy end był:D pozdro dla wszystkich Titanikowców:P
Hehe właśnie chociaż raz mogliby nie przerywać Titanica na to miejsce np. zrezygnować z reklam wyszło by na to samo ;D ale to niestety niemożliwe ;) Nie wiem jak Wy ale ja osobiście oglądając Titanica praktycznie nigdy nie przerywam oglądania i nie włączam sobie następnego dnia tylko katuje do końca ;) A końce są zazwyczaj bardzo łzawe....