Hey guys! Pamiętacie film Titanic z 1997 roku?Młoda para w miłości, łódź tonie, a wiele osób umierających. O co się naprawdę w 1912 roku. Poza częścią historii miłosnej.
Film wielki ogromny budżet, który wygrał wiele nagród. Ale teraz, co masz zamiar przeczytać może cię zaskoczyć. Wydaje się, że może być sequelem filmu Titanic! OK, wiem, co masz zamiar powiedzieć "Co? Po prostu napisał, że łódź tonie, a wszyscy pomarli "! Wiem, że właśnie to napisałem, ale nie jestem jedna decydując jakie filmy będą produkowane!
Wszystko, czego dowiedział się, widząc zwiastun filmu jest to, że historia jest wyobraźnia tym razem! W tym sequelu tytanicznej gniazda staje się żywy! Kiedy szukali w morzu znaleźli ciało martwego gniazda! i Jack został przywieziony i niektóre operacje zostały wykonane na niego!szokujące jest to, że jego ciało nie rozkłada się! Myślę, że bo z lodu i zimnej wody morskiej coś czegoś naukowej dzieje się w jego ciele, że został zapisany! w jego wieku był o wiele więcej! i jak był diffrent od wszystkich innych ludzi, policja umieścić go w więzieniu! i jack runaway! w poszukiwaniu róży! ale Rose nie żyje!
To wszystko co wiem.