http://www.youtube.com/watch?v=9M71Je7UXeM tym razem naukowcy znajduja Jacka w XXI wieku zamrozonego i go odmrażają. Akcja to perypetie Jacka próbującego dostosowac się do nowej rzeczywistości. Czy ja wiem czy to dobry pomysł robic sequel tak boskiego i niepowtarzalnie pieknego Titanica? To tylko burzy magię i przeslanie tej pieknej historii o wielkiej milości... ale moze bedzie ciekawie zobaczymy...
to na szczescie parodia, albo jakis filmik zrobiony by zaliczyc projekt na studiach - ale calkiem niezle to wymyslili i skleili :).
Ta 2 część to by była bajeczka, bo przecież nie mogli by wyłowić Jacka z Atlantyku, ciśnienie na tej głębokości już dawno by go rozsadziło.
Więc robie sprostowanie...Ten trailer to nie jest żadna druga część TITANICA!!! po pierwsze Cameron powiedział w jednym z wywiadów, że nie zamierza tworzyć dalszych części titanica(poszukajcie na googlach sobie), po drugie na początku też tak myślałam ale jednak...! przypatrzcie się uważnie i zobaczcie że to jest składanka filmów z udziałem DiCaprio...np. z niebiańskiej plaży<rotfl>, udało im się stworzyć fajnego filmika ale jednak idzie zobaczyć ze to nie real<rotfl>,, więc myśle że nie będziecie sie już kłucić czy to prawda czy nie ,,, bo to jest trailer zrobiony przez kogoś bardzo uzdolninoego ale jednak widać w nim... pewne niedociągnięcia:P
Widać, ze DiCaprio byl mlodszy. Ale nie przecze, ze to bylo ciekawe:PNie jako kontynuacja titanica, ale pomysl byl bardzo fajny jak dla mnie:)
zgadzam się 2 część była by beznadziejna i po co ona. Titanic to naprawdę świetny film i nie potrzeba go psuc.... chociaz po tym co zobaczylam chcialoby sie ogladnac 2 czesć
Jak to ktoś określił na youtube: "this is the best fake trailer on youtube. very convincing". Eheh. Beka ogólnie ; p. Tak żeby podciąć skrzydła tych co liczyli na sequel to powiem, że to z punktu medycznego jest niemożliwe ;p. Disney się zamroził, ale tak naprawdę jest już trupem... Mózg człowieka składa się w 95% z wody, a skoro się zamroził to już nie ma mózgu tylko kryształki lodu, już dawno umarł... No i jak ktoś już tu pisał - Jack by nie przetrwał na dnie oceanu, ciśnienie by go zamieniło w lalkę barbie ;D. Ale trailer wykonany ładnie ; d. Nawet moment z "Człowieka demolki" się pojawił ; p (rozmrażanie).
był nawet moment z LOTU SKAZAŃCÓW (Conair) jak John Cushac sie kłóci z tym typem z kręconymi włosami :)
Nie wiem jak można się złapać na taki chwyt, zwiastun jest nieźle zrobiony ;) ale to nic innego jak zlepek materiałów z innych filmów w których grał DiCaprio. Ktoś sobie zrobił niezły żarcik i nabrał wielu naiwniaków ;D zabawne jesteście :) Myślałyście że ktoś zrobi z Titanica film fantasy i nakręci 2 część. NIGDY NIE BĘDZIE ŻADNEJ DRUGIEJ CZĘŚCI ZROZUMCIE TO WRESZCIE!!! niezły ubaw z tym zwiastunem :) życzę wam powodzenia w życiu z takim podejściem ;)
Myślenie niektórych nastolatek w naszym kraju jest naprawdę przerażające. TITANIC 2... Co trzeba mieć w głowie, żeby się na to nabrać? Skowronki? Żenada.
Ktoś wie z jakiego filmu jest ta wstawka kiedy DiCaprio spieprza przed policją? :) od 3:25 w tym niby-trailerze
Wydaje mi się, że to jest z filmu: "Złap mnie, jeśli potrafisz", ale nie jestem pewna.
Tak, to jest jakaś składanka... mam nadzieję, bo "Titanic 2" byłby czymś okropnym, zachwianiem całego mitu.. jezu.
że też ludzie się na to nabierają...przecierz widać jak na talerzu zlepki z filmów złap mnie jeśli potrafisz, niebiańska plaża czy romeo i julia. ktoś zrobił niezły klip ale że ludzie się na to nabierają. a z perspektywy naukowej to oczywiście w ogóle jest nie możliwe. Nieźle naprawdę nieżle zrobiony klipek... udało się właścicielowi nabrać ttttyyyyyyle osób:P
Ten "trailer" to parodia tego filmu, czyli zlepek kilku filmów w których zagrał Leo. Na tym filmiku widać fragmenty Niebiańskiej Plaży, Złap mnie jeśli potrafisz itp, a także totalną przeróbkę tj, scena odmrożenia.
Bardzo dobrze że nie powstanie Titanic2, bo niby po co miałby być remake takiego kultowego filmu? A poza tym, tytuł by już nie odpowiadał, bo Titanic zatonął.