7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790110
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

http://www.youtube.com/watch?v=9M71Je7UXeM tym razem naukowcy znajduja Jacka w XXI wieku zamrozonego i go odmrażają. Akcja to perypetie Jacka próbującego dostosowac się do nowej rzeczywistości. Czy ja wiem czy to dobry pomysł robic sequel tak boskiego i niepowtarzalnie pieknego Titanica? To tylko burzy magię i przeslanie tej pieknej historii o wielkiej milości... ale moze bedzie ciekawie zobaczymy...

ocenił(a) film na 10
maggie_16

o kurcze to chyba jest jednak parodia... w sumie czuję ulgę :D

ocenił(a) film na 7
maggie_16

to na szczescie parodia, albo jakis filmik zrobiony by zaliczyc projekt na studiach - ale calkiem niezle to wymyslili i skleili :).

ocenił(a) film na 10
szczalka

Ta 2 część to by była bajeczka, bo przecież nie mogli by wyłowić Jacka z Atlantyku, ciśnienie na tej głębokości już dawno by go rozsadziło.

ocenił(a) film na 10
maggie_16

Więc robie sprostowanie...Ten trailer to nie jest żadna druga część TITANICA!!! po pierwsze Cameron powiedział w jednym z wywiadów, że nie zamierza tworzyć dalszych części titanica(poszukajcie na googlach sobie), po drugie na początku też tak myślałam ale jednak...! przypatrzcie się uważnie i zobaczcie że to jest składanka filmów z udziałem DiCaprio...np. z niebiańskiej plaży<rotfl>, udało im się stworzyć fajnego filmika ale jednak idzie zobaczyć ze to nie real<rotfl>,, więc myśle że nie będziecie sie już kłucić czy to prawda czy nie ,,, bo to jest trailer zrobiony przez kogoś bardzo uzdolninoego ale jednak widać w nim... pewne niedociągnięcia:P

ocenił(a) film na 10
groves

Widać, ze DiCaprio byl mlodszy. Ale nie przecze, ze to bylo ciekawe:PNie jako kontynuacja titanica, ale pomysl byl bardzo fajny jak dla mnie:)

ocenił(a) film na 9
maggie_16

zgadzam się 2 część była by beznadziejna i po co ona. Titanic to naprawdę świetny film i nie potrzeba go psuc.... chociaz po tym co zobaczylam chcialoby sie ogladnac 2 czesć

ocenił(a) film na 10
maggie_16

Jak to ktoś określił na youtube: "this is the best fake trailer on youtube. very convincing". Eheh. Beka ogólnie ; p. Tak żeby podciąć skrzydła tych co liczyli na sequel to powiem, że to z punktu medycznego jest niemożliwe ;p. Disney się zamroził, ale tak naprawdę jest już trupem... Mózg człowieka składa się w 95% z wody, a skoro się zamroził to już nie ma mózgu tylko kryształki lodu, już dawno umarł... No i jak ktoś już tu pisał - Jack by nie przetrwał na dnie oceanu, ciśnienie by go zamieniło w lalkę barbie ;D. Ale trailer wykonany ładnie ; d. Nawet moment z "Człowieka demolki" się pojawił ; p (rozmrażanie).

Uziel

był nawet moment z LOTU SKAZAŃCÓW (Conair) jak John Cushac sie kłóci z tym typem z kręconymi włosami :)

ocenił(a) film na 9
maggie_16

Nie wiem jak można się złapać na taki chwyt, zwiastun jest nieźle zrobiony ;) ale to nic innego jak zlepek materiałów z innych filmów w których grał DiCaprio. Ktoś sobie zrobił niezły żarcik i nabrał wielu naiwniaków ;D zabawne jesteście :) Myślałyście że ktoś zrobi z Titanica film fantasy i nakręci 2 część. NIGDY NIE BĘDZIE ŻADNEJ DRUGIEJ CZĘŚCI ZROZUMCIE TO WRESZCIE!!! niezły ubaw z tym zwiastunem :) życzę wam powodzenia w życiu z takim podejściem ;)

ocenił(a) film na 10
barcio_b

Myślenie niektórych nastolatek w naszym kraju jest naprawdę przerażające. TITANIC 2... Co trzeba mieć w głowie, żeby się na to nabrać? Skowronki? Żenada.

ocenił(a) film na 8
Rafikii89

Ktoś wie z jakiego filmu jest ta wstawka kiedy DiCaprio spieprza przed policją? :) od 3:25 w tym niby-trailerze

ocenił(a) film na 10
Master_Of_Ceremony

Wydaje mi się, że to jest z filmu: "Złap mnie, jeśli potrafisz", ale nie jestem pewna.

ocenił(a) film na 9
meell

Tak, to jest jakaś składanka... mam nadzieję, bo "Titanic 2" byłby czymś okropnym, zachwianiem całego mitu.. jezu.

ocenił(a) film na 10
maggie_16

To wideo montaż nie będzie Titanica 2 !!

ocenił(a) film na 10
maggie_16

że też ludzie się na to nabierają...przecierz widać jak na talerzu zlepki z filmów złap mnie jeśli potrafisz, niebiańska plaża czy romeo i julia. ktoś zrobił niezły klip ale że ludzie się na to nabierają. a z perspektywy naukowej to oczywiście w ogóle jest nie możliwe. Nieźle naprawdę nieżle zrobiony klipek... udało się właścicielowi nabrać ttttyyyyyyle osób:P

ocenił(a) film na 10
maggie_16

Ten "trailer" to parodia tego filmu, czyli zlepek kilku filmów w których zagrał Leo. Na tym filmiku widać fragmenty Niebiańskiej Plaży, Złap mnie jeśli potrafisz itp, a także totalną przeróbkę tj, scena odmrożenia.
Bardzo dobrze że nie powstanie Titanic2, bo niby po co miałby być remake takiego kultowego filmu? A poza tym, tytuł by już nie odpowiadał, bo Titanic zatonął.

ocenił(a) film na 8
maggie_16

Khemn... sama się na to kiedyś nabrałam! ^^ Wstyd się przyznać :D