7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790102
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

ze go co rozumiem to znają jego ciało w lodzie i potem to roszpuszczą.I bezie żył.A potem gdzieś tam ucieknie.I bedą go szukać.A on będzie uciekać.I na nowo będzie poznawał świat.Potem w google na kompie wpisze"Rose Dewitt Bukkater".I bedzie do policji strzelał.Zobaczy głup tej dziewczyny w której się zakochał na tym statku.
Wogóle tego nie kumam to wychodzi na to że bedzie cut technolgi.Jak o pirzeżyje.

ocenił(a) film na 8
saper933

Taa, też widziałam zapowiedź tego filmu na YouTube, ale na fw jeszcze tego flmu chyba nie ma...

Kasienkaka

matko, nie widzicie ze to sklejka różnych filmów ? m.in Tytanica czy Złap mnie jeśli potrafisz. Luudzie, nauczcie się patrzeć. To bzdury a Wy dajecie sie łapać na taki chwyt. żałosne.

Natalia___

Wybacz że nasz poziom inteligencji nie jest tak oszałamiająco wysoki jak Twój, Ty przewspaniała i arcydoskonała córo natury!

ocenił(a) film na 8
saper933

Też mi się nie chce wierzyć w ten absurd, ale to musi być dobry fotomantaż albo zeczywiście wymyślili jakiegoś gniota.
Po pierwsze: Od kiedy woda w oceanie zamarza??
Po drugie: On nie oddychał (nie było pary) wieć nawet jeżeli był zamrozony nw ostatnich scenach musiał być martwy.
Po trzecie: Dlaczego mieli by robić coś tak głupiego.

Tak więc jakiś geniusz komputerowy zrobió nam żart, zmontował świetnie i dodął efekty a my dajemy sie złapać. Nie sądze żeby w tym Hollywoof lusdzie byli aż tak głupi.

blaise_2

hmm a jak wyjaśnisz grób Rose w tym zwiastunie...?

ocenił(a) film na 10
saper933

przecierz na youtubie połowa fiolmików nie ma nic wspólnego z prawdą:P naprawdę że ludzie się na to nabierają:P przecierz rose ma już pod koniec filmu z 80 lat czy coś no to jak on miałby uciekać jak byłby równie stary albo jeszcze lepiej??żałosne

Agasia_3

Przecież jeżeli ciało zamarza to się nie starzeje, nie? :|

ocenił(a) film na 10
zawieszone

No tak ale jak ciało zamarza to żyje, poza tym tworząc 2 częsc zniżyli by się do stopnia komercyjności (tylko dla kasy) i musieliby na prawde się natrudzić żeby udało im się posklejać taki kit. No trudno można na siłe, ale powstanie Titanica 2 byłoby klapą na całej lini xD

Oczywiście wierzcie filmikom na youtube powodzenia...>< Warto byłoby się też troszke zastanowić wcześniej.

saper933

http://www.youtube.com/watch?v=nK_Jv4RIzpU

ocenił(a) film na 10
saper933

No właśnie... Ktoś tutaj już napisał (być może nawet kilka osób), że to co widziałeś (pewnie na YT), to sklejki różnych filmów z DiCaprio... II części pewnie raczej chyba na pewno nie ma i mam nadzieję, że nie będzie :P

ocenił(a) film na 7
Pinky_Emm

"pewnie raczej chyba na pewno"?? Jak ma cywilizowany człowiek coś takiego
rozumieć? Dziewczyno ile ty masz lat?

ocenił(a) film na 10
saper933

absurd. watpie czy ludzie byliby tak glupi zeby znoszczyc byc moze najlepszy film w dziejach kinach. a poza tym widac tam rowniez fragmenty z filmow Titanic, Zlap mnie jesli potrafisz i Romeo i Julia.

mela1993_5

nawet jesli ktos nie ogladal w zyciu zadnego filmu i nie skapnie sie ze ten trailer jest sklejka innych to wystarczy prosta umiejetnosc czytania, bo sam twórca tego trailera napisal "FAKE".

ocenił(a) film na 10
saper933

Mało prawdopodobne żeby był to seqel titanica z 1997 chyba że urządzą sans spirytystyczny bo ostatnii świadek tej katastrofy zmarł 2005 roku.

ocenił(a) film na 9
PawelK

Tak? A co powiecie na to:
http://www.filmweb.pl/news/WIDEO+Zobacz+zwiastun+filmu...+%22Titanic+2%22-63381
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=67982

ocenił(a) film na 10
saper933

Jak już się odmrozi to zbuduje drugiego Titanica i będzie najgroźniejszym piratem wszechczasów.

ocenił(a) film na 7
saper933

to nie będzie kontynuacja tylko remake! to samo tylko inni aktorzy. fabuła ta sama, to nie jest kontynuacja.

ocenił(a) film na 10
karolek101

Przecież to jeszcze gorzej!

Wojnarukf

Czy można nakręcić drugą część filmu o okręcie który zatonął? Okazuje się, że dla chcącego nic trudnego. Realizacji II części "Titanica" podjęło się studio The Asylum, znane z tego, że tworzy tandetne podróbki największych kinowych hitów. W swoim dorobku ma takie filmy, jak "Transmorphers", połączenie "Transformers" z "Termnatorem", "The Da Vinci Treasure", wzorowany, a raczej skopiowany z "Kodu Leonarda Da Vinci" czy "King of the Lost World" będący kiepską imitacją "King Konga" dzieła Petera Jacksona. Schemat filmów The Asylum jest zawsze taki sam, bardzo podobny do pierwowzoru tytuł, niemal identyczny scenariusz a nawet łudząco przypominające oryginał plakaty reklamujące film. Najnowszym dziełem tego specyficznego studia jest "Titanic2". Scenariusz obrazu jest oczywiście dość łatwy do przewidzenia. W rocznicę tragicznego rejsu jednego z najsłynniejszych statków wszech czasów w morze wyrusza nowoczesny liniowiec "Titanic 2". Oczywiście podobnie jak jego poprzednik, jest nazwany najwspanialszym statkiem, jaki widział współczesny świat. Spokojny rejs luksusowego okrętu zakłóca śmiercionośna fala tsunami i lodowce. Załoga i pasażerowie statku muszą więc walczyć, aby nie spotkał ich los oryginalnego Titanica. Brzmi zachęcająco?

HAIKO

TAK W SKRÓCIE JAKBY SIE KOMUŚ NIE CHCIAŁO CZYTAĆ POPRZEDNIEgO. Ale przeczytać warto ;) W rocznicę tragicznego rejsu jednego z najsłynniejszych statków wszech czasów w morze wyrusza nowoczesny liniowiec "Titanic 2". Oczywiście podobnie jak jego poprzednik, jest nazwany najwspanialszym statkiem, jaki widział współczesny świat. Spokojny rejs luksusowego okrętu zakłóca śmiercionośna fala tsunami i lodowce. Załoga i pasażerowie statku muszą więc walczyć, aby nie spotkał ich los oryginalnego Titanica.

ocenił(a) film na 10
HAIKO

Titanic 2 ... odradzam stanowczo.. najgorszy film jaki w życiu widziałem..a oglądałem ich już wiele.

saper933

HAHAHA jesteście genialni :D

ocenił(a) film na 9
saper933

Nie, nie, nie. Też słyszałam coś takiego, ale to raczej bujda :D Chociaż nie wiem sama, czy nie wolałabym już oglądać zmartwychwstałego Jack'a niż to, co ośmielili się nazwać Titanic II. Rzeczywistość demotywuje bardziej niż jakiekolwiek wymysły, niestety :( ;/ A co do Titanica II, ŻENADA, ABSOLUTNIE ODRADZAM OGLĄDANIA TEGO BEZNADZIEJNEGO FILMU! Pozdrawiam! :D

ocenił(a) film na 10
saper933

Cóż, ja kiedyś widziałam ten trailer niejednokrotnie. I natknęłam się na You Tube jak ktoś wrzucił zlepek filmów i powstał 30 minutowy filmik o nazwie: Titanic II - Two The Surface. Oczywiście wiedziałam, że to nie będzie prawdziwy film, ale ktoś kto to zrobił jest niezły xD. Tak czy siak przynajmniej według mnie ta wersja mimo że krótsza jest lepsza niż obecny Titanic II z 2010 roku.. I od jakiegoś tygodnia próbowałam znaleźć to co kiedyś znalazłam w necie, ale nie mogłam. Po wielokrotnych próbach udało mi się to znaleźć. Jest to wstawione jako torrent. Jak ktoś chce, może sobie zobaczyć ten 31 minutowy film: http://www.torrenthound.com/hash/a6929250d57f7b751a6feb38ff839b8665bd00e5/torren t-info/Titanic-2-The-Surface-Movie-CAM-Rip. I jak wspominałam, jest to może zlepek różnych filmów, ale według mnie to jest naprawdę lepsze od tego filmu z 2010 roku. Jedyne czego nie wiem, to jak oni zrobili Jacka w bryle lodu no i jest kilka scen, których nie pamiętam z żadnych filmów, ale najprawdopodobniej w którymś są, bo przecież osoba która to stworzyła nie mogła sobie tego dodać ot tak. I jest tylko wersja po angielsku, a jakość nie jest może najlepsza, ale jest. Zatem kto jest zainteresowany może sobie porównać te oba filmy xD. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam ^^.

saper933

Macie odpowiedź na te wszystkie pytania... ja też sie ucieszylam jak glupia oglądając ten zwiastun :p mówie "kurde ale bedzie hit" czekałam nie wiadomo ile śledząc wszystkie informacje i co się okazało... że ten zwiastun został zrobiony dla żartów z wycinków filmów z Dicapriem ... tam macie nawet tytuły wszystkich filmów.! koles zostal za to skazany

ocenił(a) film na 10
brylunia123

Nie rozśmieszaj nas, skazany?! Za to, że amatorsko zrobił sobie zlepek z kilku filmów? Ja sama tak robiłam z różnymi filmami wymyślałam nowe fabuły, dalsze części, i nikt tego nie zabrania, na YT można wrzucić wszystko ale jak jest ktoś mądry to przeczyta słowo FAKE i będzie wiedział że to zmyślone jest, ja tak zawsze podpisywałam swoje filmiki.