Mam parę pytań odnośnie Titanica 3D :
Po pierwsze kiedy będzie premiera? Uwielbiam Titanica i całą jego historię, więc chciałabym oczywiście pójść na premierę.
Wiecie może od ilu lat jest dozwolony wstęp? Mój młodszy brat ma bzika na jego punkcie, film zna na pamięć, umie powiedzieć ile osób zginęło, ile było szalup na statku, o której godzinie, którego dnia tygodnia zatonął itp. Ma 9 lat. Wpuszczą go?
A więc tak premiera 13 kwietnia a film ma klasyfikację 12+. Wpuszczą go na pewno bo niby czemu nie. Powodznia!
No cóż ja też jestem pasjonatą Titanica , i nie jestem dużo starszy [ledwie o rok].Więc mamy dużo wspólnego.A co do pytania to go wpuszczą pod opieką osoby dorosłej
Owszem obrzydliwe wyłudzanie i żerowanie na fanach ;)
Ale fajnie dla tych osób które nigdy nie miały szansy obejrzeć Titanica w kinie.
Wiadomo, że każdy film jest robiony dla pieniędzy, ale efekty specjalne 3D oraz może i dodatkowe sceny mogą być interesujące. Dla mnie to nie ma znaczenia, czy to ,,wyłudzanie kasy'', jeśli film mi się podoba. Jak wiadomo filmy i bajki są robione w dwóch celach - by umilić nasze życie i, co raczej ważniejsze dla większości producentów, aby zarobić jak najwięcej.