PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=187}
7,3 789 tys. ocen
7,3 10 1 789219
7,3 93 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

obraz odrestaurowano i wyglada niesamowicie a Titanic w 3 D lsni jeszcze bardziej dodam ze film pierwszy raz widzialem 15 lat temu bedac jeszcze w podstawowce i kilka tygodniu temu w 3D i ludzie uwierzcie naprawde warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ruszajcie do kin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

coco73_filmweb

Nie ma żadnej z usuniętych scen, jak przypuszczam?

użytkownik usunięty
MrsRider

pewnie nie,a szkoda.bardzo chciałabym zobaczyć niektóre z usuniętych scen w filmie :(

ocenił(a) film na 9

wystarczy kupić 4 płytowe wydanie kolekcjonerskie gdzie na jednej płycie zmieścili wszystkie sceny usunięte których jest dość sporo. Ja za to wydanie zapłaciłem kilka lat temu ok 100 zł.na 4 płytach jest mnóstwo dodatków

ocenił(a) film na 9
kenai

http://www.filmweb.pl/reviews/Niezatapialny-2697

MrsRider

poczekaj jakies 3 miesiace i zostanie wydany blu ray z 30 scenami ktore zostaly usuniete piekne wydanie z kopia naszyjnika ktory nosila rose tutaj masz zdjecia tego wydawnictwa
http://www.blu-ray.com/movies/Titanic-3D-Blu-ray/7548/
klikasz na tyl okladki i pokazuke ci jak to bedzie wygladac i co bedzie zawierac :)

coco73_filmweb

Mam nadzieję że w Polsce wyjdzie wreszcie na BD.

coco73_filmweb

Też mam nadzieję, że będzie można to kupić w Polsce... :)

użytkownik usunięty
MrsRider

ale zaraz zaraz czy premiera titanica 3d nie jest planowana w polsce dopiero na 13 kwietnia? gdzie Wy to już widzieliście ? ;D

ocenił(a) film na 10
coco73_filmweb

Też nie mogę się doczekać!! 15 lat temu nie widziałam "Titanica" w kinie, tylko dopiero jakiś rok później, na wideo (od tamtej pory obejrzałam go wiele razy), więc mam niepowtarzalną okazję nadrobić to. :) Poza tym film najbardziej podoba mi się od momentu zderzenia z górą lodową, niesamowicie zostało sfilmowane to wszystko, co działo się podczas tonięcia - wierzę, że w 3D będzie to jeszcze efektowniej wyglądać.
Co do usuniętych scen, widziałam je na YouTube i bardzo chciałabym wstawienia jednej: kiedy Rose po wypadku (próbie samobójczej) schodzi pod pokład, żeby zobaczyć się z Jackiem. W oryginale mam zawsze wrażenie takiego dziwnego, zbyt szybkiego przeskoku; oto naraz Rose spaceruje sobie z Jackiem i on opowiada jej o swoim życiu...

użytkownik usunięty
coco73_filmweb

ale zaraz zaraz czy premiera titanica 3d nie jest planowana w polsce dopiero na 13 kwietnia? gdzie Wy to już widzieliście ? ;D ps: sorry wcześniej pomyliłam adresata ;p

ocenił(a) film na 10

Pewnie w kinach USA była premiera a Polska jak zwykle puszcza z opóźnieniem;)

film byl pokazywany w walentynki w kinach w Edynburgu i na terenie Uk i dlatego udalo mi sie juz zobaczyc przypuszczam ze obejrze jescze raz w piatek gdyz film ma tutaj oficjalna premiere

ocenił(a) film na 9
coco73_filmweb

tak zresztą ciekawi mnie GDZIE TY go widziałeś w kinie pare tygodni temu? Czyżby Pan Cameron udostępnił ci już kopię kinową? Bo Premiera wersji 3D 13 kwietnia to nie jest tylko "polska" data. to premeira światowa która miałabyć w setną rocznicę zatoniecia liniowca. wiec ktoś tu chyba ma na prawde dobre kontakty że widział film w 3D na długo przed premierą

kenai

Premiera swiatowa w wiekszosci panstw bedzie 6 kwietnia, 27 marca odbyła się premiera w Londynie z aktorami. Więc napewno była już możliwość obejrzenia Titancia 3D

kenai

w edynburgu w lutym w walentyki sprawdz sobie!

kenai

http://duvugedalafa.blogspot.co.uk/2012/02/titanic-3d-valentines-day-preview_10. html tu dla niedowiarka kenai artykul jesli nie zna angielskiego to slownik i tlumaczyc (odnosnie titanic 3d w edynburgu-luty2012)

coco73_filmweb

Ja Ci wierze ;P http://www.titanicmovie.com/international/index.php A tu daty premier we wszystkich krajach. Dlaczego u nas tak pozno ? :(