2 lata temu albo coś koło tego (no, może 3, nieważne) zakupiłem na DVD ten film w wersji
dwupłytowej. Na płytach oprócz samego filmu są 3 komentarze (reżysera, aktorów, historyczny),
alternatywne zakończenie, teledysk i ok. 60 krótkich filmików pokazujących jak
kręcono poszczególne sceny itd. Teraz patrzę w Empiku, że jest jakieś nowe wydanie ze zmienioną
okładką. Z tyłu jest napisane, że DVD zawiera sceny niewykorzystane w filmie. No i trochę
pożałowałem, że mam tą poprzednią wersję, bo fajnie by było mieć na oryginalnym DVD
usunięte sceny. Ale już raz czy dwa tak miałem, że kupowałem DVD, z tyłu pisało, że zawiera
sceny usunięte, a tak naprawdę chodziło o krókie dokumenty z planu filmowego. Więc mam
pytanie do tych, co ostatnio kupili Titanica, co tam jest w tych dodatkach tak naprawdę, a czego
nie ma. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich wieloletnich fanów tego filmu. :]
Kupiłem jakieś dwa miesiące temu to najnowsze wydanie DVD. Jest ono dość ubogie. Poza samym filmem (podzielonym na dwie części) jest jedynie 29 niewykorzystanych scen ( łącznie trwają mniej więcej godzinę - nie wiem, nie liczyłem ;p) i alternatywne zakończenie. Nic więcej...
No moglibyśmy, bo osobiście uważam że twoje wydanie jest lepsze. Wszystkie niewykorzystane sceny można obejrzeć na YT ;)
Mogę to jeszcze sprawdzić na wszelki wypadek, ale jestem prawie pewien, że nie ma. :]
Nie, spokojnie! Komentarze obejrzę sobie na YT. Nie ma konieczności zamieniania się ;p
a reszta dodatków? rozważam kupno tego 2 dyskowego blu-raya, ale zastanawiam się czy w tych dodatkach mają naposy jakiekolwiek, choćby angielskie
Ja kupiłem swojej dziewczynie (ona kocha ten film niestety..) parę lat temu Wydanie Deluxe, 4 DVD w opakowaniu jak kisążka. Zawiera dwie pierwsze płyty o których mówisz + dwie płyty z masą godzin dodatków z kręcenia filmu. Polecam, chodź ja wtedy dorwałem jedyny egzemplarz nna Allegro i kosztowało mnie to ze cztery stówki :/ ale czego się nie robi dla tej drugiej połowy ;)