7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790102
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

http://www.angryalien.com/0604/titanicbunnies.html [www.angryalien.com/0604 ...]

Gladka

To jak, nikt nie chciał się podzielić wrażeniami?

ocenił(a) film na 8
Gladka

Wrażenia zajebiste, przepięknie opowiedziana historia. Gdyby puścili to w kinie dostalby o wiele więcej oskarów, i nie było by tematów w stylu: "to wielka kicha".

A najbardziej mnie wzruszyła ta ręka na szybie.

ocenił(a) film na 10
Gladka

A mnie najbardziej wzruszyła ta scena, kiedy pani króliczkowa chciała wyskoczyć za burte :D

aaaaa

Porażające poczucie humoru. naprawdę, to już chyba Lepper by lepiej sparodiował.

Ove

De gustibus... Mnie tam produkcje AAP się podobają :)

Gladka

Mi się najbardziej podobała "scena", gdy Titanic się rąbnął o tę bryłę lodu i wszystkie króliczki, bądź też zajączki zaczęły wrzeszczeć :D :D :D

ocenił(a) film na 10
Ove

"Porażające poczucie humoru. naprawdę, to już chyba Lepper by lepiej sparodiował." - zawsze się znajdzie mega ambitniak, który zamula. No nie powiedziałbym że Lepper by to lepiej sparodiował bo to zazwyczaj go parodiują.

Hehe masz racje KresKa, ten moment jest dobry, albo ten co króliczka chce skoczyć :-)

ocenił(a) film na 7
InowroclawskiWilk

Ehhh :( Piękna wzruszająca historia. Piękna Pani Królik, znakomita gra królików, fabuła jest idealna. Wzruszyłem sie :(

ocenił(a) film na 10
Szajba

Cóż za ironia.

InowroclawskiWilk

mis ie najbardziej podobalo jak rose zegnala z jackem

ocenił(a) film na 10
Ewka85

Z jednej strony fajna parodia ale po glebszym namysle jest to wysmiewanie sie z tragedii tak wielu ludzi, moze i biore to zabardzo do Siebie...no ale ja tak uwazam...

Gladka

Przepięknie dobrana muzyka na miarę oskara. Kto jest jej wykonawcą?

Melah

o kurwa hahahahh wyjebiste hahahah zajebiste haha xD

Gladka

Nawet mega ambitniakiem, który zamula zostałem. Teraz muszę się odstresować i trochę waszych kontrybucji poodrzucać, abym się wyluzował.

ocenił(a) film na 10
Ove

Jak chcesz.