7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790130
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Czy to prawda? Podobno ma być w kinach (100 rocznica zatonięcia Titanica) Czy to rpawda!?

ocenił(a) film na 10
urinmyveins

chyba tak . ;d mam nadzieje . ;P

użytkownik usunięty
urinmyveins

no, podobno w 3 d

ocenił(a) film na 10
urinmyveins

Niestety tak,kolejny dobry film okaleczą tą okropną techniką,byleby tylko kasy więcej wpadło...

ocenił(a) film na 10
Olcia990

Fajnie, że wchodzi, ale 3d ? eeee czy ja wiem ;/

ocenił(a) film na 10
olka19_19

Tak. Bedzie to wersja 3d.

ocenił(a) film na 10
magnificent_2

no dlatego mowie ze nie podoba mi sie zbytnio ten pomysl.. no ale moze sie myle i wyjdzie jakos szalowo ;)

ocenił(a) film na 8
olka19_19

Ja mam to gdzieś, to całe 3d. Jestem za bardzo podekscytowana samym faktem, że ten film będzie w kinach :)

użytkownik usunięty
urinmyveins

3 godziny z 3D... bezcenne. Moja głowa by tego nie wytrzymała.

ocenił(a) film na 10
olka19_19

Dlaczego 3D ma być głupie ? ; o

ocenił(a) film na 10
Elektra122

poprostu jakos nie przemawia to do mnie. slyszalam ze wiekszosc ludzi np. mowila ze piraci z karaibow w 3d to bylo wielkie g*wno.

ocenił(a) film na 10
olka19_19

Spox. Ja tam nie narzekam jeśli bd w 3D.. Dodatkowa atrakcja . Piraci z Karaibów nie oglądałam w 3D , więc nie wiem czy to było gówno.. Może ; )

ocenił(a) film na 10
Elektra122

ale oczywiscie i tak pojde do kina na titanica xD co tam ze film ogladalam 37 razy ... :D ale to prawdziwy hicior ;]

ocenił(a) film na 10
olka19_19

Ja oglądałam wczoraj po raz pierwszy , ale mówię: film najlepszy z wszystkich które oglądałam . Ryczałam przez 2 h ; D

ocenił(a) film na 8
olka19_19

Piraci w 3d to było naprawdę gówno. Natomiast Transformerd i Op 5, czyli ostatnie fimy w 3d które oglądałam - rewelacja :D

ocenił(a) film na 10
urinmyveins

Szkoda,że w 3D no ale cóż....ważne,że w ogóle będę miała okazje go obejrzeć w kinie! Już się nie mogę doczekać ;D