Czy to prawda? Podobno ma być w kinach (100 rocznica zatonięcia Titanica) Czy to rpawda!?
Niestety tak,kolejny dobry film okaleczą tą okropną techniką,byleby tylko kasy więcej wpadło...
no dlatego mowie ze nie podoba mi sie zbytnio ten pomysl.. no ale moze sie myle i wyjdzie jakos szalowo ;)
Ja mam to gdzieś, to całe 3d. Jestem za bardzo podekscytowana samym faktem, że ten film będzie w kinach :)
poprostu jakos nie przemawia to do mnie. slyszalam ze wiekszosc ludzi np. mowila ze piraci z karaibow w 3d to bylo wielkie g*wno.
Spox. Ja tam nie narzekam jeśli bd w 3D.. Dodatkowa atrakcja . Piraci z Karaibów nie oglądałam w 3D , więc nie wiem czy to było gówno.. Może ; )
ale oczywiscie i tak pojde do kina na titanica xD co tam ze film ogladalam 37 razy ... :D ale to prawdziwy hicior ;]
Ja oglądałam wczoraj po raz pierwszy , ale mówię: film najlepszy z wszystkich które oglądałam . Ryczałam przez 2 h ; D
Piraci w 3d to było naprawdę gówno. Natomiast Transformerd i Op 5, czyli ostatnie fimy w 3d które oglądałam - rewelacja :D