7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790102
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Titanic

ocenił(a) film na 10

Wdłg. mnie ten film jest świetny, lepszy od Avatara, wiecie ile Cameron na nim zarobił!!!
Uwierzcie mi, znam się troszke na filmach. Skoro oglądałam ho ho ho i troche

Monia98

Nie wiem jaki jest avatar bo nie ogladalam poza tym nie przepadam za tekiego tyupu bajkami xd co do Titanica film rewelacja moge pokusic sie o slowo arcydzielo!! Bodajze 11 ocarow to przeciez calkiem sporo.Film klasyk.

ocenił(a) film na 10
Monia98

Zgadzam się oczywiście z wami, ale dam wam taką dobrą radę - nie zakładajcie więcej takich wątków, tylko najlepiej wypowiadajcie się w już powstałych tematach, bo tworzenie nowych jest istnym gniazdem dla trolli. Zaraz pewne zlecą się 'znawcy kina' io zaczną usilnie podważać nasze zdanie.

ocenił(a) film na 10
Priya12

THX, wiesz nowa jestem

ocenił(a) film na 10
Monia98

Nic nie szkodzi :) Oczywiście, nie zabraniam tworzenia wam nowych tematów, ale na forum tego filmu jest takich tematów bardzo dużo dlatego lepszym rozwiązaniem jest dopisanie się do któregoś z nich :)

ocenił(a) film na 10
Priya12

:) ja nie rozumiem niektórych ludzi, jak można krytykować arcydzieła światowe? (nie chodzi tylko o titanica) zresztą w każdy film jest dużo wysiłku włożone

Monia98

Tylko ze nie kazdy film wyjdzie tak jak bylo to wczesniej zaplanowane przez producenta,rezysera,etc.. Fakt ze kazdy film wymaga wysilku bo wymyslic ciekawa nie oklepana fabule nie jest latwo,choc teraz tak naprawde juz coraz mniej ludzi interesuje orginalnosc,niestety:(

ocenił(a) film na 10
megan94

Dobra jesteś :) Racja, wielki kłopot sama bym miała wymyślić oryginalną fabułę