Polowa pomaranczy sie nie nasycisz ! ! !
Ida swieta ida swieta Titanic w telewizji to musza byc swieta !
Takie arcydzielo dzielic na 2 czesci jaki sens w tym ? ? ?
Polsacie czemu ty mi to robisz ? ? ?
Właśnie. Nie dość, że napierdzielone reklam, to jeszcze pochlastane na dwie części. Titanic w Polsacie ma u mnie ocenę 2/10. A jest spora - coraz większa - grupa ludzi którzy nigdy nie widzieli tego filmu w kinie. Wypożyczyć DVD też im się nie chce. Ocenę opierają więc na polsatowskich emisjach. I mamy Titanica na pierdyliardowym miejscu...
Proste. Titanic jest baaardzo długi. Puszczony w całości skończyłby się o 1 w nocy. Niewiele osób może o tej porze nie spać (bo rano idą do szkoły czy pracy).
oj juz nie taki dlugi bez przesady to nie wladca pierscieni chodzi poprostu o to ze dzielac go na dwie czesci psuje sie caly efekt ogladania...
Titanic puszczony w calosci + reklamy co 25 minut = okolo 6 godzin seansu. Gratuluje.
seans idealny a co dopiero by to bylo gdyby trylogie wladcy pierscieni puscili...........
Wlasnie na TVP 1/2 niema problemow ale zazwyczaj to polsat titanica puszcza wiec lipa :/
Jeszcze nie widziałam tego filmu w tv niepodzielonego, też mnie to denerwuje ale widocznie 3 h dla jednego filmu to dla telewizji nie do przejścia :/
A chociażby Przeminęło wiatrem nie było wczoraj podzielone na dwie części (a trwa dłużej). Więc Titanica też mogą puścić w całości, albo chociaż drugą część dać następnego dnia, a nie z tygodniowym opóźnieniem...