7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790117
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

To irytujace

ocenił(a) film na 10

Polowa pomaranczy sie nie nasycisz ! ! !
Ida swieta ida swieta Titanic w telewizji to musza byc swieta !
Takie arcydzielo dzielic na 2 czesci jaki sens w tym ? ? ?
Polsacie czemu ty mi to robisz ? ? ?

zaprzeczeona

Właśnie. Nie dość, że napierdzielone reklam, to jeszcze pochlastane na dwie części. Titanic w Polsacie ma u mnie ocenę 2/10. A jest spora - coraz większa - grupa ludzi którzy nigdy nie widzieli tego filmu w kinie. Wypożyczyć DVD też im się nie chce. Ocenę opierają więc na polsatowskich emisjach. I mamy Titanica na pierdyliardowym miejscu...

Canudo

Proste. Titanic jest baaardzo długi. Puszczony w całości skończyłby się o 1 w nocy. Niewiele osób może o tej porze nie spać (bo rano idą do szkoły czy pracy).

ocenił(a) film na 10
angazetka

oj juz nie taki dlugi bez przesady to nie wladca pierscieni chodzi poprostu o to ze dzielac go na dwie czesci psuje sie caly efekt ogladania...

użytkownik usunięty
zaprzeczeona

Titanic puszczony w calosci + reklamy co 25 minut = okolo 6 godzin seansu. Gratuluje.

ocenił(a) film na 10

seans idealny a co dopiero by to bylo gdyby trylogie wladcy pierscieni puscili...........

zaprzeczeona

Na TVP1 i TVP2 nigdy nie ma takich problemów.

ocenił(a) film na 10
JohnDp

Wlasnie na TVP 1/2 niema problemow ale zazwyczaj to polsat titanica puszcza wiec lipa :/

zaprzeczeona

Innych stacji nie było stać na zakup filmu ;-)))

ocenił(a) film na 10
JohnDp

no tak dlatego najlepiej sobie obejrzec na dvd

zaprzeczeona

I zawsze mieć pod ręką. Tak najlepiej.

ocenił(a) film na 10
JohnDp

dokladnie

zaprzeczeona

Jeszcze nie widziałam tego filmu w tv niepodzielonego, też mnie to denerwuje ale widocznie 3 h dla jednego filmu to dla telewizji nie do przejścia :/

ocenił(a) film na 10
Ines82

Jasne nie dojsc ze dziela na dwie czesci to jeszcze te reklamy :/

zaprzeczeona

Titanic zawsze był w 2 częściach na polsacie więc chyba z późno się obudziłaś.

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

nie raczej zapozno zarejestrowalam sie na fw

zaprzeczeona

Zgadzam się. Niepotrzebnie dzielą bo wybijają z transu, ale niestety "nie zmieściłby się".

ocenił(a) film na 10
Allende_

Tak dlatego jak wczesniej wspomnialam lepiej miec titanica na dvd

zaprzeczeona

A chociażby Przeminęło wiatrem nie było wczoraj podzielone na dwie części (a trwa dłużej). Więc Titanica też mogą puścić w całości, albo chociaż drugą część dać następnego dnia, a nie z tygodniowym opóźnieniem...

ocenił(a) film na 10
seyre

wlasnie i to ma byc sprawiedliwosc?

zaprzeczeona

Warto nabyć dvd, jeśli ktoś bardzo lubi ten film. Ja dzięki temu olałam całkowicie tę stację podczas ich "łaskawego" (bo chyba raz na rok nadają) i zarazem "męczącego" (właśnie przez ten podział) wyświetlania filmu...