Chciałem się dowiedzieć czy tez podzielacie moje zdanie na temat Titanica. Osobiście uważam że jest to film ponadczasowy, który niewątpliwie wpisał się w historię kina złotymi zgłoskami. Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Co tu dużo pisać arcydzieło i na pewno zasługuje na 10/10. Film zapamiętany przez wszystkich i do którego dużo ludzi często wraca jak zresztą można zobaczyć po postach na forum. Ale chciałem się dowiedzieć jak dużo jest tych ludzi gdyż na jednym z forum o pewnym serialu znalazła się osoba, która za wszelką cenę chciała mi wmówić że nie jest to prawdą i tylko "niedorozwoje" zawyżają wyżej wymienionemu filmowy średnią, gdyż żaden szanujący się krytyk nie wypowiedział się pochlebnie o tej produkcji, ba nawet ją zrównał z ziemią. W duchu go wyśmiałem gdyż osoba ta kreuje się na wielkiego znawcę kina ale sama nie ma w swojej filmografii żadnego filmu godnego uwagi.
Ja dalem 8/10 ale sugerowalem sie tylko wlasnym gustem ale film jak najbardziej zasluguje na 10
Mi się film bardzo podobał i nawet uroniłem parę łez z czego sie do dzisiaj wstydzę ;D 8/10
10/10. Zgadzam się z opinią, że jest to film ponadczasowy. Czasami do niego wracam, przypominając sobie poszczególne sceny. Z chęcią również zobaczyłabym go w kinie, gdyż nie miałam okazji 14 lat temu.
Tak :D A najlepsze jest to, że był już pokaz jakiegoś fragmentu specjalnie dla krytyków i powiedzieli że film wbija w fotel jeszcze bardziej niż Avatar. Cameron z rzeczy bardzo dobrej potrafi zrobić jeszcze lepszą.
Jak w 3D to oby było tak jak mówisz. Inaczej nie ma sensu, wolałabym już chyba zobaczyć starą wersję, taką jaka jest.
Niestety wspomnianego fragmentu nigdzie nie można zobaczyć, a szkoda. A co do 3D. Uważam, że fajnie będzie zobaczyć to w trójwymiarze biorąc pod uwagę fakt że jest wiele scen, które się do tego nadają. Wiadomo, że każdy pewnie ma obawy odnośnie 3D patrząc na takie filmy jak Piraci w których ten zabieg był kompletnie niepotrzebny. Ale po Bitwie Warszawskiej daje 3D jeszcze jedną szansę. Wyszło trochę masło maślane ale każdy wie o co chodzi.