7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790130
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Chciałem się dowiedzieć czy tez podzielacie moje zdanie na temat Titanica. Osobiście uważam że jest to film ponadczasowy, który niewątpliwie wpisał się w historię kina złotymi zgłoskami. Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Co tu dużo pisać arcydzieło i na pewno zasługuje na 10/10. Film zapamiętany przez wszystkich i do którego dużo ludzi często wraca jak zresztą można zobaczyć po postach na forum. Ale chciałem się dowiedzieć jak dużo jest tych ludzi gdyż na jednym z forum o pewnym serialu znalazła się osoba, która za wszelką cenę chciała mi wmówić że nie jest to prawdą i tylko "niedorozwoje" zawyżają wyżej wymienionemu filmowy średnią, gdyż żaden szanujący się krytyk nie wypowiedział się pochlebnie o tej produkcji, ba nawet ją zrównał z ziemią. W duchu go wyśmiałem gdyż osoba ta kreuje się na wielkiego znawcę kina ale sama nie ma w swojej filmografii żadnego filmu godnego uwagi.

ocenił(a) film na 9
kamil10025

Ja dalem 8/10 ale sugerowalem sie tylko wlasnym gustem ale film jak najbardziej zasluguje na 10

ocenił(a) film na 8
kamil10025

Mi się film bardzo podobał i nawet uroniłem parę łez z czego sie do dzisiaj wstydzę ;D 8/10

QUENTI

10/10. Zgadzam się z opinią, że jest to film ponadczasowy. Czasami do niego wracam, przypominając sobie poszczególne sceny. Z chęcią również zobaczyłabym go w kinie, gdyż nie miałam okazji 14 lat temu.

majka521

Też czekam na premierę w kinie, która będzie 6 kwietnia 2012 roku :D

kamil10025

Ooo! To już całkiem niedługo! Ale podobno ma być w 3D, to prawda?

majka521

Tak :D A najlepsze jest to, że był już pokaz jakiegoś fragmentu specjalnie dla krytyków i powiedzieli że film wbija w fotel jeszcze bardziej niż Avatar. Cameron z rzeczy bardzo dobrej potrafi zrobić jeszcze lepszą.

kamil10025

a jest moze na necie ten fragment ? bo z checia bym zobaczyla

kamil10025

Jak w 3D to oby było tak jak mówisz. Inaczej nie ma sensu, wolałabym już chyba zobaczyć starą wersję, taką jaka jest.

majka521

Niestety wspomnianego fragmentu nigdzie nie można zobaczyć, a szkoda. A co do 3D. Uważam, że fajnie będzie zobaczyć to w trójwymiarze biorąc pod uwagę fakt że jest wiele scen, które się do tego nadają. Wiadomo, że każdy pewnie ma obawy odnośnie 3D patrząc na takie filmy jak Piraci w których ten zabieg był kompletnie niepotrzebny. Ale po Bitwie Warszawskiej daje 3D jeszcze jedną szansę. Wyszło trochę masło maślane ale każdy wie o co chodzi.

ocenił(a) film na 10
kamil10025

10/10 film jest świetny... nie mówiąc już o muzyce... piękny film <3

ocenił(a) film na 10
merykochaich

10/10 najpiękniejszy film :) Jest idealny...