Fakt, do premiery w polsce jeszcze tydzien, ale gdy bylem w kinie na igrzyskach smierci sam plakat zrobil na mnie olbrzymie wrazenie, to jak cofnac sie wczasie do czasow titanica, powroce na niego dzieki technologi 3d, wie ze cameron nie zepsol tego filmu i z przyjemnoscia musze zarezerwowac sobie najlepsze miejsce na sali hehe
Mussze cie rozczarowac,Titanic leci tylko w 5 miastach w polsce bo taka jest decyzja dystrybutora kina ;(
Muszę Cię niestety sprostować, ale Titanic będzie leciał w każdym mieście gdzie funkcjonuje kino posiadające możliwości do odtworzenia tego filmu. Ja np. mieszka w Świdnicy, a film będzie puszczany.
Tak?!?!? Bylo by fajnie... Ja mieszkam w zielonej gorze i pisalem do CInema City a oni mi odpisali ze nie bedzie wyswietlany poniewaz taka jest decyzja Dystrybutora kina...
Szczerze to nie wiem jak to wytłumaczyć. Cinema City to dość popularna w Polsce sieć kin więc może dlatego puszczają tylko w kilu miejscowościach. U mnie w mieście funkcjonuje Cinema3D, sieć która stawia, że tak powiem pierwsze kroki na naszym rynku i zależy im na tym, aby ludzie przychodzili na seanse więc puszczanie Titanica jest niezłą reklamą. W każdym bądź układzie na stronie kina zapowiedzi itd. a z tego co mi wiadomo ma być również organizowana przedsprzedaż biletów.
Aha,a wiesz moze czy u was w kinie jest IMAX? Bo jesli tak to film bedzie puszczany...
Powiem Ci szczerze, że ja się na tym kompletnie nie znam więc ciężko jest mi coś powiedzieć. Coś tak kiedyś przed otwarciem były głosy dotyczące IMAX w tym kinie, ale czy to jest to nie jestem pewny.
No ja mam nadzieję. Osobiście nie miałem możliwości na zobaczenie tego filmu w kinie, więc ponowne puszczenie go jest świetną okazją do nadrobienia strat. Poza tym podczas samej zapowiedzi puszczanej przed Rzezią czułem się kompletnie inaczej. Coś niesamowitego.
Ja takze nie mialem mozliwosci. A ten zwiastun i plakat sprawiaja ze mam ochote wydac cala kase byle by pujsc na to do kina....
no ja mam tak samo.ale jestem z wrocka i nigdzie nie ma IMAXa,co chyba nie znaczy,że film nie będzie wyświetlany.napisałam do wszystkich możliwych kin i przed chwilą dostałam odpowiedź z multikina.napisali mi,że titanic będzie grany we wszystkich kinach tej sieci.czyli nie mam się o co martwić ;)