7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790145
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

mam nadzieję że uda im się ominąć tę górę :P

ocenił(a) film na 10
Madeline_7

Ja mam tak samo .. a jednak nigdy sie nei udaje :((

ocenił(a) film na 7
RobertaRBD

Ja z każdą minutą filmu coraz bardziej uświadamiam sobie,że to się stanie, że ten zdradziecki cios, który powali kolosa nastąpi....

ocenił(a) film na 10
Madeline_7

ja również jak oglądam mam nadzieję że uda się uniknąć tej tragedii....a jednak gdyby tak się stało to chyba ten film nie był aż tak emocjonujący,chociaż jest coś w stylu happy endu...Na końcu znowu są razem

Ada_3

A ja zawsze myślę, że Jack jednak się obudzi po budzeniu przez Rose i jej pocałunku... :((
I że uda się uratować wszystkich...

MsJustysia

A ja mam nadzieje że titanic uderzy w lodową górę z całą siłą, statek się załamie, wpadnie do morza i wszyscy zginą, warto dodać, ze tragedia rodzi sie na środku oceanu, dlatego Europejczycy i Amerykanie mieliby tsunami.

Madeline_7

Tsunami xDD
niezłe xDD
ja hm..nie mam takiego wrażenia,ale zastanawiam się co by było gdyby omineli tą górę.
w wikipedii omineli to że kapitan prowadził statek z szybkością że nie dało rady niezachaczyc o góre ( a na cholere ona tam przypłyneła xD??)
takich to tylko do wariatkowa..wcale sie nie dziwie że w kabinie się zamkną.
czy dla ludzi nie jest ważniejsze czyjeś życie tylk ojakiś głupi rekord?
chyba jednak jest wązniejszy rekord.
pomimo to i tak uważam że facet który napisał książke o tym że w kwietniu wielki statek wpadł w góre lodową,to przepowiedział.
warto wiedzieć że napsiał ją kilka lat rpzed tragedią.