ej ludzie no... nie umiecie sie bawic,
a moze o jakis inny film wam chodzi, juz sie gubie w tym wszystkim...
Moja ulubiona scena to napisy początkowe, zawsze lubię oglądać wprowadzenie do filmu...
ok, musze pzryznac ze to byla tez dobra scena, bo nie wiedzialem jeszcze o czym bedzie ten pozal sie boze film...
Jest jeszcze scena, w której fajnie szczury po pokładzie ganiają, iście wirtuozerski popis reżyserii...
ciesze sie bardzo:)
prosze oto jeszcze jeden specjalnie dla ciebie:
DiCaprio idzie pokladem statku - niezla scenka, one of my favourites:)
Do JAKOTAKO!!!
Mam ci tyle do powiedzenia! Zainwestuj w gacie ... Bo ci widać!!! A i jeszcze jedno Jesli wydaje ci się że jesteś cool jak napiszesz taki text! Masz racje wydaje ci sie!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
Jakotako!!!!!!!!!!!!
BRAK MI SŁÓW! I nie chodzi o ten temat, ale ogólnie o twoje tematy, a mianowicie wszyyyyystkie tematy na FW zatytułowane "Jak na swoj gatunek" i błąd mój jest celowy bo wszędzie słowo "swój" pisane jest przez "o"!!!
I liczba tych tematów... Naliczyło mi się... Zaraz... No... ponad pół tysiąca!!! Rozumiem ze nie zamierzasz kończyć swojej działalności. I proszę cie (to mnie trochę drazni) pisz coś więcej a nie tylko "Jak na swoj gatunek 6/10" napisz uzasadnienie, bo wierz mi, taka "opinia" nic nie pomoze temu kto chce się poradzić apropos filmu i nie wnosi nic do dyskusji. I nie pisz mi ze się czepiam, bo to tak przy okazji. Ten post jest z powodu ilości podobnych komentarzy:)
Zmuszam się od kilku dni zeby to policzyć, a moze ty to liczysz sam? ;)
Pozdrawiam wszystkich!!! :)
I dodam jeszcze do swojej ostatniej wypowiedzi, ze wszystkie te tematy są nie starsze niz z ostatniego tygodnia!!!;)
Do Kinol1: No po prostu wyjąłeś mi to z ust ;) Mnie też to już irytuje. Człowiek chce przeczytać jakieś ciekawe komentarze ludzi, ewentualnie wplątać się w interesującą duskusję a tu "Jak na swój gatunek ..." I tak jak mówisz wszystkie te wpisy, bo komentarzami tego nazwać nie można, są nie starsze niż z przed tygodnia.
Jakotako - jak na swój gatunek 1/10 <lol>