7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790130
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Po tym jak tytanik dostał tyle oskarow , przestałem wierzyć ,ze ta nagrodA cokolwiek znaczy....

leatherface123

To są...

A z resztą, nie chce mi się gadać...

ocenił(a) film na 3
Canudo

Jeżeli już zacząłeś to może skończysz?

leatherface123

Dla niektórych ten film znaczy coś więcej. Zresztą patrząc na twoje oceny jesteś zwykłym kretynem więc... No naprawdę trzeba być ułomnym żeby dać Titanicowi 1/10, a Krzykowi 4 10/10 (Blednie przy genialnej jedynce).

ocenił(a) film na 3
neo_angin

Nie wiem jak dla Ciebie , ale dla mnie ten film nie znaczy nic więcej. Osobiście mnie nie znasz więc nie nazywaj mnie ''zwykłym kretynem". Każdy ma inny gust i każdy może mówić czy np. podoba mu się dany film , czy nie. Jednak posuwasz się chyba za daleko oceniając mnie tylko po moim guście. Mi osobiście Titanic się bardzo nie podobał , ale nie mówię ,że jesteś ułomny tylko dlatego ,bo ocenileś go 10/10

leatherface123

Chodzi o to żeby czasem ocenić ponad swoje odczucia i dać to 4/10, 5/10 bo sory. ale dać 1/10 takiemu filmowi to naprawdę idiotyzm. Osobiście dałem 11 razy 1/10 (na 1553 filmy) i wolałbyś nie oglądać tych filmów. Uwierz mi.

ocenił(a) film na 3
neo_angin

No fakt , mogłem dać 4/10 ,ale po obejrzeniu byłem strasznie wściekły ,bo wszyscy ten film chwalili ,a mi do gustu nie przypadł

leatherface123

...i właśnie dla tego nie chciało mi się gadać.