7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790102
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

bez tytulu

użytkownik usunięty

czesc!
wlasciwie nie bede sie rozpisywac bo wszystko o tym filmie juz powiedziano,zlego i dobrego
Wedlug mnie ten film podobal sie kazdemu,kazdy znalazl w nim napewno scene ktora mu
przypadla do gustu lub jakis watek,tylko ci wszyscy co go krytykuja boja sie powiedziec pra-
-wde o tym ze ten film ich jednak wzruszyl,ci wszyscy "twardziele"ktorzy zasmiewali sie z
niego,podczas najwazniejszych scen i oni milkli,na chwile tylko bo sie zapomnieli,no chyba
ze wyjatki..niektorzy wstydza sie powiedziec ze im sie podobal,choc na poczatku byli zachwy
-ceni,no ale to Titanic,kino dla bab...ja plakalam na nim dopiero za drugim razem,ale teraz
od czasu premiery ogladalam go wieeele razy i zawsze chetnie to zrobie jeszcze raz,no moze
ostatnia godzine filmu,bo wtedy dopiero sie zaczyna...Dla kogos kto ogladal go wiele razy
to poczatek jest juz po prostu nudny.Ale koncowke,czyli od uderzenia lodowca w statek
mozna ogladac i ogladac.No i aktorzy,Winslet wedlug mnie przypomina Betty Davis,co
napewno nie jest zarzutem,wrecz przeciwnie,di Caprio-co tu gadac,oboje sa klasa sama w
sobie,no i reszta aktorow..No i ta scena kiedy uciekaja przed "lokajem"Cala do kotlowni,
a potem dalej..Ta muzyka i oboje nikna we mgle,a wlasciwie parze z piecow..cudo.
Ale niektore sceny traca kiczem,np.kiedy Rose przychodzi do Jacka "polatac"i to tlo..hmm.
Ale wtedy kiedy na poczatku rejsu Jack z kumplem stoja na dziobie statku i tak ciesza sie
zyciem,powalajaca..no,ale mialam sie nie rozpisywac!

ocenił(a) film na 8

Podbijam. <3333