7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790083
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

ja Titanica obejrzałam pierwszy raz, może jakieś 3 lata temu, gdzie każdy się pukał w głowę
na wieść, że "jak można żyć nie oglądając Titanic'a"
A więc się skusiłam... chciałam zobaczyć, czym tak wszyscy się zachwycają...Skorzystałam
więc z okazji, że jednego wieczora był on na polsacie podzielony na dwie części. Oglądałam
go z moimi koleżankami, które wyły w głos oglądając ten film.. na mnie aż takiego wrażenia
nie zrobił... próbowałam się wczuć w klimat, no ale za piernika mnie ten film nie wzrusza...
Powiem tak, historia całkiem fajna, miłość Winslet i Di Caprio jak dla mnie za bardzo
przesłodzona... Moja ocena: 5/10

zalisia100

Jest dużo więcej filmów godnych polecenia od Titanica.
Próbowałem oglądać ten film ale gdzieś w połowie przysnąłem , więc do mnie również nie przemawia.
Co nie znaczy , że neguję jego ocenę czy popularność.
Peace

ocenił(a) film na 10
zalisia100

Różne ludzie mają gusta, mnie ten film akurat zawsze zachwyca ;) Miłość tu ukazana rzeczywiście troszkę przedobrzona, ale to mi wcale nie przeszkadza, lubię sobie pooglądać taki film o miłości która prawie nigdy się nie zdarza.

ocenił(a) film na 8
Priya12

Ja też.

ocenił(a) film na 8
zalisia100

jak dla mnie 7/10 ogolnie rycze zawsze na filmach i nie kumam sb ze na tym nie moglam,moze wlasnie przez to ze ta ''przeslodzona'' milosc troche mnie wkur*.... xd :D ale spoko film