7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790110
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

wierzcie mi dwójka titanica to głupota!!! ten film jest o tym że wspólcześni naukowcy znajdują wrak Titanica I zamarzniętego w Jacka ( DiCaprio)i że ten ozywa, że zamykają go w jakiej celi, że szuka w Googlach tej swojej dziewczyny ale ona nieżyje in ogóle że już wszyscy pomarli z Titanica, nuda i beznadzieja .... Titanic 9jedynka) jest o niebo lepsza

Gabriela_2

Ty uwierzyłaś, że ten trailer "dwójki" jest prawdziwy, czy próbujesz zrobić innych w jajo? :|

ocenił(a) film na 10
Gabriela_2

hahahaha a oglądałaś chociaż w połowie ten film ??? Jestem pewna na 100%, że nie! Pierwszy raz słyszę takie brednie... Zasada jest prosta- jak się o czymś nie wie to się nie wypowiada ;]

andzia_40

A wogóle ma być druga część?! :D:D///Ja nic nie słyszałam...

ocenił(a) film na 10
Kinia_Esz_

E tam....Jaka druga część ;] nic takiego nie będzie

andzia_40

widziałam tylko zwiastun ale był dłgi i coś tam zobaczyłam i napewno nie robie nikogo w jajo, zaraz wam podam strone na której był ten trailer. też wątpie aby to była prawda, ale poprostu mówię to ponieważ jedna dziewczyna była przekonana żę była druga częśc tego filmu, dlatego się wypowiadam, bo wolny kraj !

Gabriela_2

To ta strona www.maxior.pl/?p=index&id=48057&19

Gabriela_2

według mnie to jest nieprawdziwy trailer, poprostu lewy, napewno bym wiedziała że jest titanic 2

Gabriela_2

Witam,
HAHAHA, naprawde niezły FAKE ! zdradzilo go tylko kilka scen ! Głownie z ''CZLOWIEKA DEMOLKI'' i ''Skazanego na Showshank'' poza tym ktos wykonal KAWAL Dobrej roboty:D naprawde mozna się nabrać :D
pozdrawiam haha :d ;)

Hellrazor

Przecież od razu można poznać, że to kit. Są sceny ze "Złap mnie, jeśli potrafisz", "Romea i Julii", "Skazanych na Shawshank" ITD.

Sawyer

co fakt to fakt, poprostu nie oglądałam tych filmów i musze to nadrobic, chyba koniecznie:)

ocenił(a) film na 10
Gabriela_2

hehehe faktycznie dobre, ale to tylko na jaja:) Od razu można wyczaić, że to tylko trailer. Poza tym to byłaby chyba komedia (całkiem niezła) gdyby Jack szukał Rose w googlach :) hahaha

andzia_40

no też sie z tego uśmiałam: google i rose

Gabriela_2

Haha :D Ale się uśmiałam :) ten trailer jest genialny :) 10/10 dla jego twórcy :) a co powiedzielibyście na 3 część w któej Rose zmartwychwstaje, Jack ją odnajduje i wszyscy żyją długo i szczęśliwie :)

Keysi

no tu już by przeszli wszystkie granice. Alleluja Rose żyje !

Gabriela_2

powiedzmy sobie szczerze: byłoby ciekawie :) ;)