wierzcie mi dwójka titanica to głupota!!! ten film jest o tym że wspólcześni naukowcy znajdują wrak Titanica I zamarzniętego w Jacka ( DiCaprio)i że ten ozywa, że zamykają go w jakiej celi, że szuka w Googlach tej swojej dziewczyny ale ona nieżyje in ogóle że już wszyscy pomarli z Titanica, nuda i beznadzieja .... Titanic 9jedynka) jest o niebo lepsza
hahahaha a oglądałaś chociaż w połowie ten film ??? Jestem pewna na 100%, że nie! Pierwszy raz słyszę takie brednie... Zasada jest prosta- jak się o czymś nie wie to się nie wypowiada ;]
widziałam tylko zwiastun ale był dłgi i coś tam zobaczyłam i napewno nie robie nikogo w jajo, zaraz wam podam strone na której był ten trailer. też wątpie aby to była prawda, ale poprostu mówię to ponieważ jedna dziewczyna była przekonana żę była druga częśc tego filmu, dlatego się wypowiadam, bo wolny kraj !
Witam,
HAHAHA, naprawde niezły FAKE ! zdradzilo go tylko kilka scen ! Głownie z ''CZLOWIEKA DEMOLKI'' i ''Skazanego na Showshank'' poza tym ktos wykonal KAWAL Dobrej roboty:D naprawde mozna się nabrać :D
pozdrawiam haha :d ;)
Przecież od razu można poznać, że to kit. Są sceny ze "Złap mnie, jeśli potrafisz", "Romea i Julii", "Skazanych na Shawshank" ITD.
hehehe faktycznie dobre, ale to tylko na jaja:) Od razu można wyczaić, że to tylko trailer. Poza tym to byłaby chyba komedia (całkiem niezła) gdyby Jack szukał Rose w googlach :) hahaha
Haha :D Ale się uśmiałam :) ten trailer jest genialny :) 10/10 dla jego twórcy :) a co powiedzielibyście na 3 część w któej Rose zmartwychwstaje, Jack ją odnajduje i wszyscy żyją długo i szczęśliwie :)