7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790102
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

ten film wyszedł 1 listopada 1997 to dlaczego dopiero u nas jest teraz puszczany!?

_Madie_

Bo do nas wszystko późno dociera...

ocenił(a) film na 10
_Madie_

W 1997 roku powstał film Titanic, u nas premierę miał bodajże koło roku 1999. (Titanic w Polsce już chyba wszyscy powinni dobrze znać...) A teraz wszedł do kin ten film w wersji 3D dlatego zmienili w przypisie tą datę, moim zdaniem bez sensu, teraz każdy będzie myślał, że do nas doszedł ten film tak późno...

Priya12

nie kazdy tylko ludzie ktorzy sa kompletnie oderwani od rzeczywistosci

ocenił(a) film na 10
bibunio89

No chyba tak, zwłaszcza dzisiejsza młodzież która spędza cały czas przed komputerem i grami :/ I nie słyszeli o Titanicu -_-

Priya12

Mam nadzieję, że nikt nie wziął na poważnie mojego posta. ^^
Po prostu brakuje mi już słów na ludzi, którym nie chce się korzystać z wyszukiwarki.

ocenił(a) film na 10
Slaught

O, to dobrze że wyjaśniłeś/aś bo ja nie wiedziałam już czy to na serio czy nie :P No tak, mam dokładnie to samo... Ale to już nawet nie jest kwestia wyszukiwarki, tylko samej świadomości tego, że taki film jak 'Titanic' nawet jak nie każdy oglądał to każdy słyszał o nim, więc... domyślam się w takim razie że osoba pisząca pierwszy post jest małoletnia i/lub tak zafascynowana światem internetu i filmami o wampirach, że nie wie co dzieje się w świecie -.-

ocenił(a) film na 10
Priya12

Polska premiera "Titanica" miała miejsce 13 lutego 1998.