Mam pytanie czy z tym titaniciem 2 to jest jakis zart czy naprawde .. chca ten film nakrecic ... bo szczerze powiedziawszy obejrzalam zwiastun .. i dla mnie to wyglada jak jakas hmm . bajeczka animowana . film jest oparty na faktach wiec .. moim zdaniem kompletna klapa jezeli to prawda .;/
Nie chcą go nakręcić. To jest nie prawda. Ktoś zrobił zlepki z kilku innych filmów. Już wiele osób się na to nabrało <na początku ja też:), ale po ponownym obejrzeniu widziałam zlepki materiałów np. "Złap mnie jeśli potrafisz", "Romeo i Julia" "Lotu skazańców" "Niebiańsieja plaży" i wiele innych:)... No ale ten "trailer" to bardzo dobrze zrobiony. Pozdrawiam:)
No super zrobiony .. ja wlasnie tez po obejrzeniu zauwazylam tam sceny z kilku filmow;d
Ponawiam pytanko, czy ktoś wie jak zmienic zdjęcie w profilu gwiazdy???????????????????
http://www.youtube.com/watch?v=vD4OnHCRd_4
Ha! Ja uwielbiam ten filmik;) Ktoś, kto go stworzył wykonał kawał świetnej roboty.
hah nieźle się uśmiałem oglądając ten filmik. najlepsze było my heart will go on w wersji techno. normalnie ludzie to mają fantazje.
A w jakim filmie była scena kiedy wyciągają go z oceanu w bryle lodu? Albo jak wpisuje w googlach imię i nazwisko Rose? Bo ja jakoś nie kojarzę z żadnego.
Jeśli to jakiś chwyt prowokacyjny to fenomenalnie zrobiony...
wlasnie to tez mnie zastanawia... hmm . no wiekszosc oczywisccie z filmow ale wlasnie ta bryla lodowa <hm>
Moim zdaniem moment, w którym dźwig przenosi bryłę lodu zrobiony jest komputerowo. A i ujęcie wpisywania danych Rose w Googlach nie jest trudne do zrobienia, a później wkomponowania w film;)
Moi drodzy przez specjalne programy da się niestety <albo jak kto woli "stety";P> zrobić wszystko. Zła grafika na youtubie nie pozwala wam zobaczyć, że Jack jest nieco spłaszczony i ma pewne niedociągnięcia:).... No a tak jak powiedział już mój poprzednik: "ujęcie wpisywania danych Rose w Googlach nie jest trudne do zrobienia, a później wkomponowania w film" i z tym się zgadzam. A nawet gdy to do Was nie dociera to pomyślcie. Filmik obejrzałam w zeszłym roku przed wakacjami i miała być premiera w USA w sierpniu 2006 roku. Jakoś jej nie było, a i wtym roku ani widu ani słychu o niej więc to musi być jakaś podpucha:)... Pozdrawiam:)
No... ale szczerze mowiac sama taka mysl sie nasuwa .. ale nie chodzi o film tylko o obsade :))
No i boję się, że nawet jeżeli ten film będzie świetny, to...........to właśnie te porównania go zabiją
a ja właśnie jak oglądam ten "Titanic 2" to poprostu ryczę.... bo gdyby nakręcili ten film to bylo by okrutne, ponieważ:
- Jack żyłby teraz samotnie (bez Rose, a ja sobie tego nie wyobrażam, bo ta miłość była naprawdę piękna... ( kurczę- ciągle ryczę, jak widzę, kiedy Jack płacze i woła Rose)
Poza tym coś tu mi się nie podoba :
- babcia w tv- nie wygląda jak starsza już Rose
- dziewczyna z blond włosami (na co ta scena??)
Zauważyłam jedną scenę z filmu "Skazani na Shawshank"
"dziewczyna z blond włosami (na co ta scena??)" - może chciał się "odprężyć i zapomnieć o wszystkim" ulżyć po stracie Rose;P!? Nie no żartuje oczywiście, ale w tym "zwiastunie" widać więcej takich niedociągnięć:)... Pozdrawiam:)...
P.S. Tak czytając forum o titanicu to zauwałyłam agusiak10, że jesteś tu częstym gościem:). Miło widzieć, że ktoś też zaciekle broni tego filmu. Pozdrawiam Cię:)....