gardze najgorzej, jak ktos slusznie zauwazyl w opisie film jest z gatunku katastroficznych LOL
Weź się puknij w czoło, może wtedy twój mózg zacznie działać, jak należy. Ja w to wątpię co prawda, ale w końcu to Ty masz problem z właściwym ocenianiem filmów. W dodatku nie podajesz żadnych argumentów pod swoją ocenę, co też tłumaczy twój brak wyrobienia w kinematografii.
zgadzam sie z jakotako, titanic miałbyś filmem katastroficznym a jest kolejnym głupim romansem, nic ciekawego widz nie moze odczuc, film jezeli jest katastroficzny to tylko dla dwóch głupich kochanków to oni sa pokazani na pierwszym planie jak oni cierpią cały statek schodzi na drugi plan, nie czuc w nim katastrofy, a 11 oscarów to wielka pomyłka w 1997 roku były duze lepsze filmy niz titanic. 4/10
Shady 88, jak to widz nie może nic odczuc ciekawego odczuć? Ja zawsze przy tym filmie rycze jak najęta, a uwierz mnie trudno zmusić do łez. Są tylko dwa takie filmy na których płaczę i jednym z nich jest Titanic.
Boze boze czlowieczku malej wiary.Czy ty wiesz ile ten film zajac pracy,czasu i poswiecenia.Nie wszystko zostalo zrobione komputerowo.Ogladnij sobie na youtube titanic behind the scenes a zobaczysz ze ten film nie zasluguje na 1.A pozatym swietna gra aktorska,i ciekawy scenariusz.No i to ze film jest komecyjny mnie nie dziwi,przy takim budzecie to naturalne.10/10 to jest najlepsza ocena.1/10 skandal to jacys kretyni daja takie oceny!
10/10 za to ze nie fszystko to efekty specjalne, smieszny jestes człowieku, kazdy ocenia filmy jak chce a nie tak jak tobie sie to podoba, titanic napewno nie zasługuje na 10
Każdy rozsądniejszy widz wie, że Titanic nie zasługuje na niższą notę niż 5/10.
1/10? Kpisz czy o drogę pytasz?
lol 1/10 !! ja sam chociaz za tym gatunkiem filmowym nie przepadam ;p film jest dobry ! no i jak zasluguje na 1 to ciekawe czemu zarobil na calym swiecie ponad - 1,8 MLD $ !!!!!!!!!!!! hę ?? ;p
Film jest naprawdę dobry, dla mnie zabrakło skali i musiałem dać 10. najlepsza jest końcówka jak Rose wychodzi na barierkę na statku jako staruszka i ta muzyka, można się popłakać.
Film jest naprawdę świetny, zarówno jako melodramat jak i film katastroficzny. Można się chyba dopatrzyć błędów w tym filmie, ale nie są one zbyt poważne. To dzieło zarówno ukazuje ogrom katastrofy statku, ale też chwyta za serce swoim wątkiem miłosnym.
Gościu, zawsze rozwalasz mnie tymi przygłupimi komentarzami, ale TO już jest przegięcie... Znawca kina się znalazł.