PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=187}
7,3 789 tys. ocen
7,3 10 1 789228
7,3 93 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic
ocenił(a) film na 10
weeman86

........
weź :|
poczytaj sobie erotyczne opowiadania gdzie indziej

olka19_19

hehe.

ocenił(a) film na 9
weeman86

hahahahahahahahah ale temat
ale w sumie opowiadać! HAHA

weeman86

"tak samo straciła cnotę"? Rose z pewnością nie straciła cnoty w tamtym momencie...

ocenił(a) film na 10
wake_the_dead

a z kad wiesz? :D

wake_the_dead

a dlaczego tak uważasz?

ocenił(a) film na 10
weeman86

ok. nic na ten temant nie mozna odpowiedziec bo nie wiemy czy byla dziewica czy juz nie ...
:D

olka19_19

myślę, że była. Pytała się dlaczego Jack drży. Gdyby miała to za sobą, to by wiedziała

ocenił(a) film na 10
weeman86

no to moze on byl prawiczkiem. ;] xD

ocenił(a) film na 9
olka19_19

Dopiero teraz doczytałam ,że Rose miała zaledwie 17 lat ... w takim razie możliwe ,że była ;)

ocenił(a) film na 10
ylure

wiesz. laski w wieku i 14 lat sie juz puszczaja :D wiec wszystko jest mozliwe. hehe

olka19_19

to były inne czasy

ocenił(a) film na 10
weeman86

hmmm. wiesz juz w innych epokach gejostwo sie szerzylo wiec czemu by nie w tamtych czasach takie rzeczy :D
(nie zeby miala cos do gejow) ale taki przyklad mi przyszedl do glowy ;p

olka19_19

nie wiem. Ja gejem nie jestem. Możliwe, że kiedyś też kobitki dawały na prawo i lewo, ale były bardziej bogobojne. Rose była dziewicą. Jack był prawiczkiem.

ocenił(a) film na 10
weeman86

no jack na pewno. co do rose to sama do konca nie wiem ..

olka19_19

hahahaha jaka dyskusja kto był a kto nie hahhaha
mówie Wam, ona to nie była. samo to, że ona sama się do niego dobrała, była dosyć śmiała. on prędzej był prawiczkiem bo był zdenerwowany lekko i "drżał" jak juz ktos tu napisał :D

ocenił(a) film na 9
wake_the_dead

zacne słowa

użytkownik usunięty
ylure

Jasne, że była. Zresztą, jak ją szkicował, to powiedziała, że tom było do tamtych czasów jej najbardziej erotyczne przeżycie.

ocenił(a) film na 7

To, że tak powiedziała, wcale nie oznacza, że wcześniej się nie kochała. Mogła to robić z Calem, ale to nie było dla niej w jakiś sposób emocjonalne przeżycie.

JustFurious

dokładnie tak, zgadzam się w 100%. erotyczne przeżycie, a stosunek to całkiem 2 różne rzeczy.
w sumie to nawet różnica istnieje pomiędzy 'kochać się', a 'uprawiać seks'. jesli juz to z Cal'em Rose miała to drugie ;)

ocenił(a) film na 9
wake_the_dead

NIE BYŁA!!!!!!!!!!!! poznaje to po oczach...

ocenił(a) film na 10
Marcinekk

hahaha :D
jaki znawca... ^^ :D:D

ocenił(a) film na 9
Marcinekk

hehe po oczach ;D

wake_the_dead

No jeśli chodzi o Rose to wiadomo że była dziewicą aż do tamtego momentu,bo wcześniej ta Rose (stara) wspominając powiedziała że jak Jack malował ten obraz dla niej to była to najbardziej erotyczna sytuacja w jej życiu ażdo tamtej chwili , czyli do chwili kiedy poszła z Jackie mdo auta xD ;)

ocenił(a) film na 10
Robaczek_12

hmm. a no tak. :P

olka19_19

no dlaczego tak myśle? hmmm miała narzeczonego, mieli się pobrać wkrótce. sądzę, że to robili nie raz, zwłaszcza, że była scena kiedy ten cały Cal spytał ją dlaczego nie przyszła do niego w nocy..... no jakoś to mi się łączy wszystko.. :)

użytkownik usunięty
wake_the_dead

Była dziewicą, a że nie była zestresowana, to dlatego że go kochała. A ja zresztą wysłałam list do Camerona i zadałam mu te pytanie i odpisał mi, że była dziewicą.

To nie trzeba listów wysyłać wystarczy dobrze i uważnie film obejrzeć a szczegolnie wtedy kiedy Jack maluje obez dla Rose xD

ocenił(a) film na 7

To wyślij jeszcze jednego z pytaniem czy końcowa scena to śmierć, czy sen.

użytkownik usunięty
JustFurious

To żart był, heh.
Ja wiem, że Rose była dziewicą, ten film znam szczegółowo.
" To nie trzeba listów wysyłać wystarczy dobrze i uważnie film obejrzeć a szczególnie wtedy kiedy Jack maluje obraz dla Rose xD "- dokładnie to mnie przekonuje, że była dziewicą.

A ostatnia scenę każdy może zinterpretować sam. To są uroki takich filmów.

ocenił(a) film na 9

heh dobre :))

ocenił(a) film na 10
wake_the_dead

mi sie wydaje ze chodzilo o to ze nie przyszla do niego w nocy do pokoju a nie koniecznie na "bzykanko" a nie przyszla bo sie balowalo z jackiem :D

olka19_19

to po co miała przychodzić do niego w nocy? pogadać? hahahah

ocenił(a) film na 9
wake_the_dead

a czemu by nie ? :)

ylure

nie wiem :) własnie to było dosyć dwuznaczne. ale jakoś tak to wyszło, że czekał na nią. nie wiem moze tylko ja mam takie kudłate myśli xD
no ale tak na zdrowy rozum to jakby Twój facet powiedział do Ciebie zawiedzonym głosem "nie przyszłaś do mnie w nocy..." to co byś pomyślała? :)

wake_the_dead

więc własnie napsiałm czemu była dziewicą

Robaczek_12

ale co to ma do rzeczy? że nie przyszła więc była nadal dziewicą? nie o to mi chodzi akurat

wake_the_dead

to oco tobie chodzi bo nie kumam ? chdzi ci o to że jak ona już poszła z Jackiem do auta to miała za sobą pierwszy raz tak ?

Robaczek_12

tak :) ale nie rozumię o czym Ty myślałaś/eś odpowiadając na mojego wcześniejszego posta
ale ok ok, kazdy może mieć swoje zdanie i inaczej interpretować treść filmu...

wake_the_dead

Ze swojej strony chciałam tylko wtrącić, że trzeba wziąć też pod uwagę, jakie to były czasy, i jakie środowisko. Seks przedmałżeński był rzeczą niedopuszczalną. I chociaż matka Rose pchała ją w objęcia Cala w sensie przenośnym, wątpię, żeby zależało jej na tym również i w sensie dosłownym - nie przed ślubem. ;) A Cal, jaki był, taki był, każdy widział, ale również pochodził z tego środowiska, więc oficjalnie takie rzeczy nie powinny mu nawet przychodzić do głowy. Oficjalnie.

wake_the_dead

w nocy chodziła bo lody robiła a nikt ja nie pykał

ocenił(a) film na 9
Robaczek_12

Też dziś oglądało się Titanica? ;-)

morsmorde

heh...nom,jak zawsze ;D

ocenił(a) film na 9
morsmorde

No ba

ocenił(a) film na 9
Marcinekk

Oczywiście,że nie była. Wydaje mi się,że regularnie sypiała z Calem.Właśnie ta scena,w której on mówi,że nie przyszła do niego w nocy mnie przekonuje.Mówił też,gdy dawał jej naszyjnik,że gdy ona nie będzie mu niczego odmawiać to on też nie będzie jej niczego odmawiał :D Poza tym w scenie gdy się rozbierała do tego szkicu to nie była zbyt skrępowana,zachowywała się naturalnie.To Jack był speszony. W aucie też nie była skromniutka,nie była zdenerwowana,prosiła,aby ją dotykał. Za to Jack mógł być prędzej prawiczkiem :d Albo po prostu tak bardzo go kręciła,że dlatego był taki zdenerwowany :D

ocenił(a) film na 10
ChemicalGirl1509

Luszie! ja nie wiem, ale wy problemy macie, przecież to oczywiste. Odpowieć jest krótka i jednoznaczna: Rose nie była dziewicą bo sypiała z Calem, ale pozniej już się nią stała, gdyż jak wspomniała w opowieści malowanie obrazu to było najbardziej erotyczne z jej przeżyć jak do tamtej pory czyli do sytuacji w samochodzie czyli wtedy tam z Dżakiem straciła dziewictwo - czaicie bazę? Proste i logiczne jak konstrukcja cepa ;PP

ocenił(a) film na 9
XxXxxEVeRaxxXxX

jak mogła stać się dziewicą znowu? xD No chyba,że metaforycznie...:p

ocenił(a) film na 10
ChemicalGirl1509

Hehe, oj toż ironizuję przecież i zbijam się bo jeszcze trochę i zaczniecie dociekać czy miała naturalnie rudawe włosy, czy farbowane, czy jak chciała skakać to nie skoczyła bo się faktycznie bała, czy może jednak ze względu na Jacka, albo....... dlaczego woda była zimna a nie lodowata...buehahahahaha XD ;P

użytkownik usunięty
ChemicalGirl1509

Nieee, ona była pewna siebie, bo go kochała. A Cal mówił o przyszłości.