7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790110
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

muzyka

ocenił(a) film na 10

czy zna ktos tytul piosenki z titanica chodzi mi o to smutna jak on umiera i ta piosenka pojawia sie rowniez w innych kawalkach filmu
jak ktos zna to prosze napisac z gory wielkie wielkie dzieki.
i mam jeszcze jedno pytanie gdzie ja mozna sciagnac?????????????????

ocenił(a) film na 8
xShReWx

Hmmm... pewna nie jestem, strasznie dawno nie ogladałam tego filmu, a musze powiedzieć, że jest on moim ukochanym filmem :) Polecam Ci takie melodie z soundtracku, jak "Rose" (scena na dziobie), "Hymn to the sea" - moja ukochana melodia, "Southampton" (melodia z menu głównego na wydaniu DVD, a czy w filmie się pojawia, na to większej uwagi nie zwróciłam^^ Chyba wtedy, jak Jack z Fabrizzo stoją na dziobie i krzyczą "I'm the king of the world" - zdanie uznane za najgorsze w 1997 roku ;) ), polecam też "A promise kept" - o tą melodię Ci najprawdopodobniej chodzi. Aha, jeszcze jedno. Żadna melodia w filmie się nie powtarza. W zasadzie cały soundtrack jest wspaniały, pod koniec wzruszający - wiadomo, katastroficzna część filmu.

No nie mogę się oprzeć i podam tu jeszcze jedną "Unable to stay, unwilling to leave" - scena w której Rose wyskoczyła z szalupy. *-*.

ocenił(a) film na 8
Mary_Jules

a co do ściągania. ja ściągałam z takiej ruskiej strony, niestety teraz już jest, że tak powiem, zepsuta. Ale kiedyś można było ściągnąć z http://www.back-to-titanic.com/ sprawdź, może Ci się uda. można tam znaleźć też kilka innych... piosenek? melodii? dużo innej muzyki. Pozdro ;)

ocenił(a) film na 10
xShReWx

dzieki za info wlasnie tej muzyki szukalam
pozdro :) :D

ocenił(a) film na 10
xShReWx

Ściagnij sobie jeszcze motyw z Titanica w wykonaniu Kenny`ego G - genialny:)

ocenił(a) film na 10
Maarit

a gdzie moge sciagnac ten motyw??z gory dzieki i pozdroXD :)

xShReWx

jesli chodziło Ci o tą piosenkę to podaję . właśnie jej teraz słucham :) JEST PIęKNA .^^ śpiewa ją Celine Deion. , a tytuł brzmi : Titanic Love Theme . Możesz jej posłuchać na www.wrzuta.pl i w wyszukiwarce napisać Celine Deion. jest jej jedne piosenka , więc to będzie ta. :}
Niestety nie wiem, jak ją ściagnąć.

Pozdrawiam. ! :>

ocenił(a) film na 10
nati098

dzieki tez niewiem jak to sciagnac ale nadal mysle jak bys wpadla na pomysl jak ja sciagnac to napisz pozdroXD XD

ocenił(a) film na 10
xShReWx

wystarczy wpisać w wyszukiwarce na emule titanic soundtrack i tyle<ja tak zrobiłam i znalazło>

ocenił(a) film na 10
xShReWx

czyżby Ci chodziło o piosenkę Celine Dion "MY HEART WILL GO ON". Naprawdę piękna piosenka, taka wzruszająca!