czy zna ktos tytul piosenki z titanica chodzi mi o to smutna jak on umiera i ta piosenka pojawia sie rowniez w innych kawalkach filmu
jak ktos zna to prosze napisac z gory wielkie wielkie dzieki.
i mam jeszcze jedno pytanie gdzie ja mozna sciagnac?????????????????
Hmmm... pewna nie jestem, strasznie dawno nie ogladałam tego filmu, a musze powiedzieć, że jest on moim ukochanym filmem :) Polecam Ci takie melodie z soundtracku, jak "Rose" (scena na dziobie), "Hymn to the sea" - moja ukochana melodia, "Southampton" (melodia z menu głównego na wydaniu DVD, a czy w filmie się pojawia, na to większej uwagi nie zwróciłam^^ Chyba wtedy, jak Jack z Fabrizzo stoją na dziobie i krzyczą "I'm the king of the world" - zdanie uznane za najgorsze w 1997 roku ;) ), polecam też "A promise kept" - o tą melodię Ci najprawdopodobniej chodzi. Aha, jeszcze jedno. Żadna melodia w filmie się nie powtarza. W zasadzie cały soundtrack jest wspaniały, pod koniec wzruszający - wiadomo, katastroficzna część filmu.
No nie mogę się oprzeć i podam tu jeszcze jedną "Unable to stay, unwilling to leave" - scena w której Rose wyskoczyła z szalupy. *-*.
a co do ściągania. ja ściągałam z takiej ruskiej strony, niestety teraz już jest, że tak powiem, zepsuta. Ale kiedyś można było ściągnąć z http://www.back-to-titanic.com/ sprawdź, może Ci się uda. można tam znaleźć też kilka innych... piosenek? melodii? dużo innej muzyki. Pozdro ;)
jesli chodziło Ci o tą piosenkę to podaję . właśnie jej teraz słucham :) JEST PIęKNA .^^ śpiewa ją Celine Deion. , a tytuł brzmi : Titanic Love Theme . Możesz jej posłuchać na www.wrzuta.pl i w wyszukiwarce napisać Celine Deion. jest jej jedne piosenka , więc to będzie ta. :}
Niestety nie wiem, jak ją ściagnąć.
Pozdrawiam. ! :>
dzieki tez niewiem jak to sciagnac ale nadal mysle jak bys wpadla na pomysl jak ja sciagnac to napisz pozdroXD XD
wystarczy wpisać w wyszukiwarce na emule titanic soundtrack i tyle<ja tak zrobiłam i znalazło>