Totalne DNO odradzam wszystko kur.. sztuczne i głupie aktorska gra 0/10 szemiszczu ty znawco....
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
nie wierze własnym oczom co ja widzę!!!! Zastanowiłeś się chociaż co piszesz? Ten film już nie jednego wzruszył i wiele razy wzruszy! Muzyka, gra aktorska na Najwyższym Poziomie. Jestem pewnie że gdy wypuszczą film ponownie do kin a jakości 3D a potem na blu ray wiele osób pójdzie ponownie do kina i kupi ten film.
he he, niezłe :D Cudna prowokacja, szkoda tylko, że tak szybko się wszyscy zorientowali. :D
dał bym większą ocene gdyby kate winslet utopiła się z leonardo ale nie w połowie filmu ale najlepiej juz na samym początku
Poprawiam-Raczej jest możliwe.;) Otrzymałam pewien dowód, który skłonił mnie do zmiany poglądu.
najgłupszy post jaki widziałem. Zajmij się oglądaniem kreskówek Panie Kozi znawco.
Jak tak mozna mowic o genialnym filmie, genialnej obsadzie, genialnym rezyseru, genialnej muzyce? To jest najlepsza ekranizacje tej tragedii.
zasrana obsada poj_ebany film chujo_wy reżyser i klasycznej chorej muzyce. To jest najbardziej chuj_owy film jaki widziałem.
...
To ja Ci powiem,że ty się ku*wa znasz jak gówno na poezji ... Jak Ci się nie podoba to wypie*dalaj oglądać Mode na Sukces !
Przetłumaczę trollusia:
"znakomita obsada, cudowny film, wspaniały reżyser i klasyczna kojąca zmysły muzyka. To jest najbardziej genialny film jaki widziałem."
Prowokacją to jest Twój temat a nie ocena ;) Opinia i Twoje słownictwo pozostawia wiele do życzenia, trolluniu, ale ja Ciebie nie będę wyzywać. Mam nadzieję że się kiedyś poprawisz ;) Buehehe
Najważniejsze że dałeś "Titanikowi" 10/10 + serduszko... jakie to urocze ;)
I właśnie tacy ludzie mnie wkurzają -.- Nosz ku.rrw, a te 11 Oscarów to za co niby? Ja za każdym razem, kiedy go oglądam, twierdzę, że jest tak samo dobry, jak zawsze. Amen.
W ogóle się z tobą nie zgadzam. Zawsze płaczę na końcu filmu. Jest naprawdę wzruszający. Ci, którzy twierdzą inaczej, nie znają się na dobrych filmach.
Zgadzam się i tan film powinien dostać z 15 Złotych Malin razem z tym Harrym Potterem (to , że mam nick "antypotter" nie oznacza , że jestem hejetem).
Jezu, weź się nie wypowiadaj, nie znasz się, a jak nie lubisz takich filmów to nie oglądaj. Gra aktorska moim zdaniem perfekcyjna nie jest, ale uważam, że Leonardo zagrał bardzo dobrze, nawet lepiej od Kate. Niesamowite efekty specjalne, film wzruszający, przejmujący. Nieprzychylne opinie o wspaniałym filmie, który otrzymał 11 oscarów są po prostu nie na miejscu.
Założyciel tego tematu nie ma zielonego pojecia o filmach.
Titanic to klasyka, to przepiękny film. Zdobył 11 oscarów, myślisz, że za co?
Może dla ciebie ,,SMERFY'' są 10/10... xD
wszyscy jestescie nic nie wartymi ciotami jak komus sie nie podoba to wypad z postu
mam bardzo dlugiego::::::::
do dialogów jeno nie można się przyczepić:"Dżeeek!Roooołs!Dżek!Rołs!Dżeeeek!Roooołs!Dżeek!Roołs!Dżek!Roooołs!Dż ek!Rołs!Dżeeeek!Rołooos!Dżek!Dżek!Dżek!Rooołs!Rołs!Rooołs!Dżeek!Rołs!Dżeeeek!Dże eek!Roooołs!Dżeeeek!.
Istnieje coś takiego jak 'kultura osobista', ale widzę , że słowa te są Ci obce.Przykro czytać posty takich ludzi jak ty.Możesz mieć własne zdanie na każdy temat, ale wyrażaj je w sposób jaki wyraża większość ludzi na filmwebie.
Widzę, że niezwykle trudną sztuką jest dla Ciebie kulturalna prowokacja? Wypowiadasz się jak ostatni cham i prostak spod monopolowego. A może po prostu nim jesteś.
nikt, żadna ciota nie będzie mnie tak obrażać jak ty gnojcu:)))
.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,
PS Cleaa wypad z postu i inne cioty...
Co to oznacza - "wypad z postu"? Jeśli już się do mnie zwracasz, to rób to zrozumiale. Szkoda mi mego cennego czasu na zastanawianie się nad znaczeniem słów takiej osoby jak Ty. :)))
Te Twoje horrory to Ci chyba poprzewracały we łbie!
Niepotrzebnie się kłócicie. Każdy ma prawo do swojego zdania tylko można wyrazić to w kulturalny sposób, a nie tak jak zrobił to Boogeyman_filmweb
Nie no, ale serio człowieku, rozumiem, nie każdy musi zaraz kochać ten film, ludzie mają różne gusta, ale weź swoją opinię napisz w miarę rzetelnie nie musząc od razu obrażać wszystkich dookoła kto śmiał powiedzieć coś innego niż ty. Trochę kultury nikomu nie zaszkodziło xd
heh smutne, że 3/4 dyskusji na temat wyzywania się a nie na temat filmu. Film jak dla mnie bardzo dobry i naprawde gratulację dla camerona(wgł mnie) jednego z najwybitniejszych reżyserów, że podjął się czegoś takiego i że tyle pracy w to dzieło włożył i tyle pieniędzy gdyż wkońcu dajdroższy film w dziejach kina i chyba największe wyzwanie dla wyreżyserowania.. super i tyle mogę powiedzieć :)