ten zwiastun to poprostu świetny montaż innych filmów , tak mi sie wydaje (Złap mnie jeśli potrafisz, niebiańska plaża , nawet romeo i julia, i wiele innych), przyznaje niektóre efekty są świetne , wogole cały "zwiastun" jest świetnie zrobiony. Ale tak logicznie , jak można kogoś wydobyć z "dna" oceanu w kostce lodu po kilkudziesięciu latach , i tak poprostu ożywić -to po prostu mnie rozwaliło :) piszcie co o tym sądzicie ;)
no wydawalo sie to troche dziwne :P hmmm jesli to naprawde montaz to musze przyznac, ze jest swietny ;) tylko w jkaim filmie pojawial sie yeatr z szyldem Titanic !? i gdzie pokazywano Leonardo w klatce !? na tle afisza, ze to jedyny czlowiek, ktory jeszcze zyje po katastrofie Titanica !? a pozatym ten remix My Heath Will Go On (czyli: My Heart Will Go On albo Love Song jak kto woli:P) wymiata xD kto go ma !? xD
jesli to ten sam zwiastun, ktory widizlam to ja uwazam, ze jest prawdziwy, bo pameiatm, ze byla scena jak Leo ogladal ta babcie stara w telewizji jak sie wypowiadala o Titanicu, a potem byl na jej grobie..
Jednak masz racje, bo widze kawalki ze "zlap mnie..." i "niebianskiej plazy"..
hmm a sobie nadzieji narobilam, ze bedzie 2;P