7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790130
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

oglądałam ten film chyba ze 100 razy, ale za każdym razem ciesze się że go obejrzę i z
wielką chęcią oglądam go i się wzruszam ;) Najlepszy film w historii kina ;) I niby Avatar (to
ścierwo) pobiło Titanica ? To chyba jakieś żarty!

ocenił(a) film na 10
BamMarta

Avatar Titanica ?! Ludzie to świnie jak ch*j !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
kalsek13

Zgadzam się ;) Titanic to klasyk wśród filmów, a za przeproszeniem Avatar to sezonowe g*wno ;) jak można glosować na Avatara jako na najlepszy film wszech czasów - to tego to ja nigdy nie zrozumie - kiedy to Titanic jest najlepszym filmem ;)

BamMarta

I ja mam tak samo. Widziałam 14 razy (w tym 4 razy po niemiecku;D i z chęcią zobaczę 3 razy tyle) Piętnasty raz na pewno bedzie w kinie w 3D, jak tylko będą grali. To jest jedyny film jaki mogę oglądać więcej niż 5 razy i się nie nudzi. Dlatego też jako jedyny ma u mnie 10/10. Cała reszta wybitnych filmów (które na to zasłużyły) ma 9/10.
Co do "Avatara" - nie widziałam, więc krytykować nie mogę, ale nie uważam jakoby bajka (przerobiona Pocahontas - zdaniem innych co widzieli) miała być lepsza od "Titanica". W rankingu może sobie być, ale w moim mentalnym rankingu (i w rankingu fanów) zawsze będzie miał miejsce pierwsze. I żadne współczesne Pocahontas, ani poszukiwacze pierścionków, ani czarodzieje z różdżką w okularach nie pobiją tego filmu.

ocenił(a) film na 10
EM_DE_KE_AS

święte słowa ;) Titanic rządzi ;) . !!!!!!!!!!