ten film to klasa a jak ty niewyrzyty bachorze takich filmow nie lubisz to ogladaj akcyjne ten film jest idealny w swoim gatunku
a ja tam zgadzam sie z Juzamem. Ten film to typowo amerykanskie "wielkie widowisko",badziewna historyjka przedstawiona tylko po to by pokazac pare efektow. Nuda!
to film który trzeba zrozumieć,ty tego nie potrafisz dlatego wydaje ci sie nudny. gdybyś pojął jego sens i przesłanie to może by to coś zmieniło
titanic to kicz i nic tego nie zmieni ..... jezeli ktoś ma emocjonalny stosunek do tego filmu to i tak nie ma sensu wpływać na jego decyzje i tyle....bo to nie ma sensu ale to nie znaczy ze troche obiektywizmu by sie przydało...gwiazdy na topie, efekty specjalne na najwyzszym poziomie, hmm melodramatyczna i miejscami ckliwa historia..i tyle wielki hołd ofiarom tragedii i co i nic ..ja do tego filmu nie lubie wracac widzałem go dwa razy i jak juz kiedyś pisałem film jak mało ktory nie wytrzymuje próby czasu i wychodzi marketing nie byłem fanem tego filmu i chyba juz nie bede....