7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790083
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

jak ja tego nie lubie. 3 godziny nudów!!! a fuj mi z tym!

użytkownik usunięty
Juzam_Djinn

To po kiego ogladasz ten film ???
Wlacz sobie Scary Movie matole !

użytkownik usunięty
Juzam_Djinn

ten film to klasa a jak ty niewyrzyty bachorze takich filmow nie lubisz to ogladaj akcyjne ten film jest idealny w swoim gatunku

ocenił(a) film na 2

tak kuźwa! najlepiej sie nie zalogowac i pozostac anonimem, co?

ocenił(a) film na 4
Juzam_Djinn

a ja tam zgadzam sie z Juzamem. Ten film to typowo amerykanskie "wielkie widowisko",badziewna historyjka przedstawiona tylko po to by pokazac pare efektow. Nuda!

ocenił(a) film na 10
Juzam_Djinn

to film który trzeba zrozumieć,ty tego nie potrafisz dlatego wydaje ci sie nudny. gdybyś pojął jego sens i przesłanie to może by to coś zmieniło

ocenił(a) film na 2
ernest_anka

przesłanie było tylko jedno: kasa... kasa... kasa... $$$$$$$$$ :p

użytkownik usunięty
Juzam_Djinn

jeżeli dle ciebie było nudno to znaczy że nie umiesz ogladać z sercem i duszą!

ocenił(a) film na 2

a ty chyba nie umiesz ruszyć głową

Boskigrom

titanic to kicz i nic tego nie zmieni ..... jezeli ktoś ma emocjonalny stosunek do tego filmu to i tak nie ma sensu wpływać na jego decyzje i tyle....bo to nie ma sensu ale to nie znaczy ze troche obiektywizmu by sie przydało...gwiazdy na topie, efekty specjalne na najwyzszym poziomie, hmm melodramatyczna i miejscami ckliwa historia..i tyle wielki hołd ofiarom tragedii i co i nic ..ja do tego filmu nie lubie wracac widzałem go dwa razy i jak juz kiedyś pisałem film jak mało ktory nie wytrzymuje próby czasu i wychodzi marketing nie byłem fanem tego filmu i chyba juz nie bede....