albo nie,dla mnie dno
tak jak historia tego statku ...na dno
Leo jak zawsze jak dziki lew xoxo
nie wygląda to na rym ani na mądry komentarz więc je*bnij się w czerep i lepiej wyłącz komputer
nie mam ci za złe twojej wypowiedzi , ta moja była żartem ;) ja ten film bardzo lubię i uważam za jeden z najlepszych :) nie potrzebnie od razu przeklinać :))
Osobnika ? haha :) wybaczcie ale on jest humorystyczny dlatego ,że go dodałam ;) ( takie wygłupy ) chociaż jestem na nie za stara więc mam nadzieję ,że nikogo nie uraziłam :)
Nie jestem poetą :) po prostu żarcik ( wiem ,że niezrozumiały dla wszystkich ) , tylko ,że przy takim filmie wiem ,że na pewno wkurzył by wszystkich :)
jeśli chodzi o ocenę to zmieniłam na tą , którą tak naprawdę daję temu filmowi :)
P.s. : Mam nadzieję , że mi wybaczycie to :))
Dobra,na perwsze pytanie nieotrzymałem odpowiedzi to moze zadam drugie:dlaczego ktoś miałby byc urazony tym 'żarcikiem" bądz wkurzyć się na ten "żarcik"?
Dobra odpowiedź na pierwsze pytanie : Cała wypowiedź jest żartem :)
Na drugie pytanie : Fani tego filmu .
Ponieważ obraziłam film :)
Film jest niesamowity , niepowtarzalny i naprawdę piękny ;)
Przepraszam ,że w ogóle musiałeś zadawać te pytania ;)
hahahaha :D
no wiesz starszym nie pasuje pisać takich rzeczy jak te tutaj ;)
ale to nie zmienia faktu ,że piwo mogę pić :D
Jakby co otrzymaliśmy odpowiedz,jesli ją zrozumiałeś to proszę o wyjasnienie hehheheh;)
dobra tematu nie było :)
proszę się nim nie przejmować :)
to tylko wygłupy a to nie zabronione , podobno ;)
Żałuję,że wszedłem w tą "dyskusję"Mam nadzieje,ze jestes młodą osoba i dlatego tak piszesz(wypowiedzi).
Pozdrawiam.
Ja w sumie nadal nie wiem o co chodzi ale już dobra ;D Nie szukajmy problemów ;)