naprawde jest 2 częśc wow super czy może ktoś wie kiedy premiera na początku myślałąm że to głupota ale ten zwiastun mnie przekonał
a kiedy będzie w kinach czy juz był?? mam nadzieje, że nie przegapiłam i czemu na filmweb nie ma go:(
Ludzie!!! Dlaczego wierzycie w te brednie? Przecież "Titanic" Jamesa Camerona, opierał się na faktach historycznych. A Rose i Jack byli tylko "dodatkiem", dzięki nim mieliśmy zobaczyć jak wyglądał czas klasy I i II podczas rejsu. Cameron chciał też aby widz skupił się na jednym punkcie widzenia katastrofy.
Jak można zrobić kontynuację filmu na faktach, który skończył się tak tragicznie? Co według was miało by być w Titanicu 2?? To, że odnajdują ciało Jacka w lodzie?? To nie byłaby już kontynuacja, tylko głupia komedia dla kretynów, którzy chcieli ponabijać się z katastrofy Titanica.
W ogóle nie mogę uwierzyć, że tak dużo osób wierzy w te brednie, wydaje mi się, że są to osoby w wielu 10-13 lat. Przykro mi na to patrzeć, myślałam, że Polacy są trochę inteligentniejsi, ale widocznie się myliłam.
jakoś nie mam 13 lat i patrząc na "zwiastun" jest on bardzo przekonujący ale dobra nie będę się z tobą kłóciła bo chyba nie jestem aż tak inteligentna jak ty i nie pasuję do twojego poziomu...mądralo
Ludzie, ile razy można wam mówić, że to pic na wodę, fotomontaż? Jak ktoś ogląda UWAŻNIE filmy, to od razu na owym ''trailerze'' zobaczy, co z jakiego wycęto. A pierwsza scena (gdy znaleźli Jacka) to już jest spaprana, że tylko śmiechem wybuchnąć :D. Przeciez on tam był płaski jak papier ;P
pod linkiem tego niby trailera wyraźnie jest napisane parodia... poza tym czy tak trudno jest zauwazyc ze dicaprio jest za mlody w tych scenach i ze sa tam sceny wyciete miedzy innymi z romeo i julia??? prosze was poza tym tak jak ktos juz wspomniale titanic to historia oparta na faktach a nie jakies pierdoly o hibernacjach itp, no i jak on mial niby zamarznac w oceanie ktory nie zamarza.... <lol2>
szczegolnie przekonujaca byla scena w ktorej szukali tego wyrzucoego medalionu, nie mowiac o zamrozonej bryle lodu na dnie oceanu bwahaha z drugiej strony troche to przykre ze sa ludzie ktorzy uwierzyli ze ten film naprawde powstaje (poza tymi co mysleli ze bedzie to parodia :p)
mysle ze wogóle film 'Titanic' to glupia komedia , i nabijanie sie z tragedi titanica , nie zdziwie sie jak powstanie czesc 2
Nie wiem jak można się złapać na taki chwyt, zwiastun jest nieźle zrobiony ;) ale to nic innego jak zlepek materiałów z innych filmów w których grał DiCaprio. Ktoś sobie zrobił niezły żarcik i nabrał wielu naiwniaków ;D zabawne jesteście :) Myślałyście że ktoś zrobi z Titanica film fantasy i nakręci 2 część. NIGDY NIE BĘDZIE ŻADNEJ DRUGIEJ CZĘŚCI ZROZUMCIE TO WRESZCIE!!! niezły ubaw z tym zwiastunem :) życzę wam powodzenia w życiu z takim podejściem ;)
jakis naiwniak który wierzy we wszystkie filmiki na youtubie:P poczytajcie se pod tym klipem komentarze:P po raz ostatni: TO TYLKO WYTWÓR WYOBRAŹNI JAKIEGOŚ GOŚCIA KTÓRY UMIE ROBIĆ NIEŹLE SKLEJANE FILMIKI I PRZEKONYWAĆ LUDZI ŻE CZYTAŁ O TYM W GAZETACH może skończymy już ten naiwnie durny temat?