7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790130
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

titanic

ocenił(a) film na 8

fajny film, nie no nie powiem fajny.. :D

inotyktrajs

Tak z ciekawości - kiedy obejrzałeś go po raz pierwszy?

ocenił(a) film na 8
Canudo

10 lat temu, a co ?

inotyktrajs

I po 10 latach wchodzisz na FW i piszesz, że film fajny. Myślisz, że komuś taka opinia jest potrzebna? Szlag mnie trafia jak na maila przychodzi mi 10 wiadomości dziennie, że ktoś założył nowy temat na forum Titanica. Najczęściej o treści "10/10", "Piękny", "Kocham", albo temu podobne g** warte opinie.

ocenił(a) film na 8
Canudo

Popieram

Canudo

Film byłby dużo lepszy jak zamiast Kate Winslet zagrałaby inna aktorka lub piosenkarka. Zdecydowanie widzę w tej roli inne kandydatki i partnerki dla Leonardo DiCaprio, niż ta pokraka Winslet.

JohnDp

Nie masz racji. Bez niej ten film nie byłby tak wspaniały.

neo_angin

Można polemizować, ale na castingu były również inne kandydatki niewspominając o tych które z różnych powodów niemogły zgłosić się na casting. Film byłby i tak wspaniały sam w sobie.

JohnDp

To moja ulubiona aktorka dlatego tak twierdzę. Zresztą sprawdziłem aktorki brane pod uwagę i Winslet posiada zdecydowanie największe umiejętności aktorskie z kandydatek. Zresztą w swoim pokoleniu ogólnie jest najlepszą co potwierdzają nagrody. Nikogo z obsady bym nie podmienił.

ocenił(a) film na 8
inotyktrajs

Rozwiń tę myśl

ocenił(a) film na 8
watza

no że fajny jest , co tu rozwijać .
Płynie se i fajnie, pierdzielnie w góre lodową i fajnie, zatopi się i fajnie.

ocenił(a) film na 8
inotyktrajs

Twoje wypowiedzi jaknajgorzej świadczą o tobie. Nie żeby film był zły...

ocenił(a) film na 8
watza

niby czemu źle świadczą ? piszę tak bo tak chce i git.

ocenił(a) film na 8
inotyktrajs

No i niestety wolno ci pisać. Ale mi też wolno, więc się pytam jeszcze raz, rozwiń tę myśl:
"fajny film, nie no nie powiem fajny.. :D"

ocenił(a) film na 8
watza

No fajny i tyle, kurde. Coś się tak uczepił jak rzep psiego ogona ?

ocenił(a) film na 8
inotyktrajs

Bo do cholery, co kogo obchodzi że dla ciebie ten film jest fajny. A wypowiedzi na tak niskim poziomie typu: "Płynie se i fajnie, pierdzielnie w góre lodową i fajnie, zatopi się i fajnie." dawno na filmwebie nie widziałem.

ocenił(a) film na 8
watza

Poprawię się- wypowiedzi na tak niskim poziomie NIGDY na filmwebie nie widziałem

ocenił(a) film na 8
watza

no to masz pecha