moim zdaniem "Titanic" ma zdecydowanie za niską ocenę.. tylko 7,5
ja dałam więcej, chociaż początku jak on wygrywa bilet to nigdy nie widziałam : D
no za niska ocena bo oceniaja ten film ludzie ktorzy nie lubia takiego gatunku filmu i daja ocene 1. albo poprostu daja niska ocene bo to jest film komercyjny a ludzie takich tez nie lubia, lub jeszcze inna mozliwosc. oceniaja ten film jakies dzieci ktore sie nie znaja. Film bez zazutow. Powinien sie znalesc w pierwszej 10 napewno
Uważam podobnie, że film jest na dobrym poziomie i bardzo wyprzedzał inne filmy które powstawały w tamtym czasie. Jak dla mnie to do dzisiaj jest to świetny film, zrobiony z rozmachem i pompą, tak aby wszystko było jak najbardziej realne. Lata pracy nad filmem dają porządny efekt.
Jeszcze niedawno miał (mniej więcej) 450 miejsce a za chwilę będzie poniżej 500 -.-
Antyfani "Avatara" (zarazem i innych filmów Camerona) widzę, że znowu w akcji. Normalnie brak słów na tę dzieciarnię...
Ich zachowanie to istna żenada...
Ja jestem zdecydowaną antyfanką Avatara, ale dlaczego mam gnoić przez niego Titanica?
Przecież nie napisałam, że wszyscy antyfani bez wyjątku. Głównie chodzi mi o osoby, które nie lubią filmów Camerona.
Zgadzam się. Powinno mieć conajmniej 8,5 albo wyżej... w końcu jest to film wszech czasów.!