7,3 790 tys. ocen
7,3 10 1 790083
7,5 71 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Ej ten statek na końcu zatonie czy nie ? i czy ta rose przeżyje bo raczej chyba nie. Oglądałem pierwsze dwie
godziny filmu ale potem skończyłem ale nie wiem jaka była końcówka bo raczej jack przeżyje jak
ona z nim tą wnuczke urodziła chociaż ta wnuczka brzydka ma fryzóre z lat 90. i wgl jest
nienormalna

akusatiw

Spokojnie, Titanic nie zatonie, bo nadleci ogromny talerz i wiązką lasera wydobędzie go i przetransportuje do portu. Co do Rose i Jacka to oboje przeżyją, a z pieniędzy zdobytych dzięki sprzedaży Serca Oceanu będą żyć jak król i królowa.

ocenił(a) film na 10
Slaught

święta racja

ocenił(a) film na 8
Slaught

Uff kamień spadł mi z serca chyba dzisiaj go obejrzę. Ale mam naDZIEJE że ten talerz co tym laserem wyłowi statek będzie realistyczny bo nie luibię tnich efektów specjalnych. No ale ja bym nie sprzedał tego serca oceanu raczej bo fajny kolor miało

akusatiw

Serce Oceanu miało fajny kolor, owszem. ;) Ale Rose dostała go od tego łajdaka niedoszłego męża, więc nic dziwnego, że się pozbyła diamentu!

Ja mam nadzieję, że po obejrzeniu filmu zmienisz ocenę z 3/10 na znacznie wyższą! XD

ocenił(a) film na 8
Slaught

Obejrzałem. Jestem zachwycony . Tylko brakowało mi tego talerza. Oszukaliście mnie nic tam nie było. I nawet statku nie wyłowili a jack umarł ;(( A rose go wrzuciła do jeziora zamiast go sprzedać. Ale mi się podobał bo ta molly brown była spoko. Ale jack jest trcohę zboczony bo rysował gołe kobiety!! ale jak na jeziorze ona z nim marzła na tej tratwie to ona go wyrzuciła a może jack tylko spał to wtedy było mi smutno ;( Albo jak ten kapitan się zabił w wodzie. Ale rose jest ładna jak jest młoda a potem się stara zrobiła mimo że upłynęło 85 lat od zatonięcia statku tylko tyle to ja wtedy już żyłem. Ale rose nie nawidziła lawendowego dlatego nie wiem . Bo np. jack nie lubił kawioru ale to było ochydne . A jak ten statek się zatapiał to nier mogli wysłać smsa o kogoś żeby przyjechał czy coś bo mnie to bulwersuje ale film jest smutny ALE FAJNY

akusatiw

Ojoj, widocznie "Titanic 3D" to była alternatywna wersja, która była wyświetlana tylko w kinach. :/ Poszukałam trochę i faktycznie, piszą że ta nowa wersja była zaprezentowana tylko podczas kinowych seansów. Nawet na Blu-ray tego nie wydali. Przykro mi, że obejrzałeś tę znaną wersję. :( Chciałam Ci zaoszczędzić smutku, bo zauważyłam, że jesteś taki wrażliwy. :( Szkoda, że nie obejrzałeś pierwszy raz filmu w kinie, ten talerz normalnie do sali wleciał i myśleliśmy, że nas wszystkich porwie.

ocenił(a) film na 8
Slaught

O.O O kurcze a jak oni ten talerz zrobili ?? Co wlieciał do sali kinowej. Bo skoro on nie był na ekranie i wyciągnął ten statek z wody to statek też musiał być w kinie wtedy Ale by raczej się nie zmieścił bo był duży !! Ale jedna wersja musiała być miła i skończyła się dobrze bo ja oglądałem że tam oni krzyczeli i statek się zatopił a tam była taka kobieta z dziećmi i ona zamiast się ratować to czytała tym dzieciom bajkę ;((( nie mogę się z tym pogodzić . Ale film był fajny. Bo jak np. uciekali przed tym starym dziadem od narzeczonego Rose to śmieszne było :D:D:D A Ci sie podobał ?

akusatiw

Płacz i zobacz co Cię ominęło w kinie: http://www.youtube.com/watch?v=dJxj1mou03M
Zobaczyłeś w trailerze te macki co chciały zatopić statek? No to właśnie w tym momencie nadlatuje talerz. Zrobili to tak, że puścili statek kosmiczny nad naszymi głowami (w tym momencie wiele osób zaczęło krzyczeć i histerycznie płakać), a później wleciał w ekran i ci kosmici zaczęli ratować statek. Tylko nie wiem jak oni zrobili to, że ten "rzeczywisty" talerz przedostał się do filmu. Normalnie czary! Mam nadzieję, że zrozumiałeś to co napisałam, ponieważ nie potrafię lepiej tego wytłumaczyć. Tę wersję trzeba było po prostu obejrzeć, a same efekty były piorunujące (i te z ekranu, i te rzeczywiste). Po prostu istna magia! Ale ta magia była widocznie zarezerwowana tylko dla tych co poszli na seans kinowy. Czyli dla prawdziwych fanów tegoż filmu!
Mnie ta wersja się podobała, tę znaną wersję uwielbiam, ale ta "limitowana" też jest fajna. Piszesz że film był fajny, więc jaką mu teraz wystawiłeś ocenę? ^^

ocenił(a) film na 8
Slaught

Woow :D:D ale fajnie no ja teraz dałem ocenę 8 /10. ;( Szkoda że nie byłem w kinie wtedy ;((

akusatiw

"Szkoda że nie byłem w kinie wtedy ;((" - A ja bym jeszcze raz chciała obejrzeć, ale niestety nie będzie to już nam dane. ;(
"8/10" - Prawidłowo! XD Nawet nie wiesz jak pomogłeś "Titanicowi"! On ciągle w rankingu spadał, był na 600 miejscu, a teraz jest na 599. :) Choć to pewnie tylko chwilowe szaleństwo i za jakiś czas wszystko wróci do "normy" ;(

ocenił(a) film na 8
Slaught

Buuu szkoda. Ooo zawsze chciałem pomóc w trudnych chwilach. ale chciałbym to bardzo w 3d obejrzeć tak jak było w tej reklamie na You Tube co mi link do niej dałaś. A jak np. są w media markt telewizory 3d na który nigdy mnie nie będzie stać ;( Ale mniejsza z tym. To słyszałem że są tam wystawione filmy które można obejrzeć w 3d na tym telewizorze. To może się zapytam sprzedawców czy by dali do obejrzenia tą nową wersje w 3d to może się zgodzą. A ja bym chciał widzieć jak ten talerz wlatuje do media marktu i wyciąga statek. ;(;(;( Szkoda że nie byłem na tej premierze. Ale akurat wtedy kasy nie miałem na kino. A jak się ten talerz widzi to trzeba mieć okulary 3d czy można go widzieć bez nich ?

ocenił(a) film na 8
Slaught

Po za tym jestem zdania że titanic to taki film któremu nie można dać mniej niż 8/10 bo to kultowy film. I jak pierwszy raz wszedłem na ten film tu na filmwebie to byłem pewny że ma z średnią ocen bardzo dobrą. Zdziwiłem się że ma taką ocenę. Bo to mądry film i wgl.

akusatiw

Oni w tym sklepie Nie Dla Idiotów na pewno nie mają tej wersji filmu. Bo jak wspomniałam wcześniej, nie wydano tego filmu na blu-ray. Ta nowa wersja to była w sumie taka tajna sprawa. Gdy poszłam do kina, to pan w kasie powiedział, że oprócz tej znanej wersji jest jeszcze ta "limitowana" (do wyboru). Powiedział, że to sci-fi i bardzo mnie to zaciekawiło, więc postanowiłam obejrzeć. Cameron jak kręcił "Titanica" to zrobił również tę alternatywną wersję, która aż do tej pory była wielką tajemnicą. Stąd ten happy end, o którym Ci napisałam wcześniej.

Ja się ogromnie cieszę, że przejrzałeś na oczy i dostrzegłeś piękno tego filmu! Brawo! :*

ocenił(a) film na 8
Slaught

:):) Czemu tak podkreśliłaś że to sklep N ie Dla Idiotów ? :):):) No, szkoda że mnie nie było ;((( zawsze mnie fajne rzeczy omijają ;( Lubisz filmy sci -fi ?? Bo ja tak. Np. Obcego, albo Gwiezdne Wojny , A Ty? :) A po za tym to rose nie lubi lawendowego a ja nie wiem co to za kolor :(

akusatiw

"Czemu tak podkreśliłaś że to sklep Nie Dla Idiotów ?" - Nie miało to na celu kogokolwiek obrazić, mnie samą śmieszy te ich hasło, więc użyłam je ot tak "dla jaj". Zresztą napisałam je z wielkich liter, aby nie używać nazwy tego sklepu i nie robić im darmowej kryptoreklamy. ;)
Owszem, lubię sci-fi. Z filmów to również m.in. "Obcego" i "Gwiezdne Wojny". :)
A ja kolor lawendowy lubię!

Slaught

Też widziałam tą limitowaną wersję. Zachwyciła mnie w każdym calu, szkoda że nie będzie jej na DVD :(

ocenił(a) film na 8
Slaught

Aha.... Nie spoko myślałem że ee nie ważne ale mam uraz ;) mniejsza z tym. :) No ja obcego uwielbiam a niedawno wyszedł prometeusz o ten wielkiej głowie. To znaczy na plakacie filmu była :) A pro po titanica to na tym zwiastunie tej wersji z latającym talerzem co dałaś mi linka do zwiastunu to czemu jak ta kobieta skoczyła do wody ze statku to wybuchła. Albo to krzesło co spadło też wybuchło i nie wiem o co chodzi bo ludzie przecież nie wybuchają jak spadną ae jesteś mądra to może mi to wytłumaczysz. Bo już niewiem jak mam sobie radzić z swoim życiem bo to pytanie mnie dręczy ;(

akusatiw

"(...) ale mam uraz ;)" - Ale jak to masz uraz? ;( Tak wiele rzeczy bierzesz sobie do serca? ;(
Jeśli chodzi o alternatywną wersję "Titanica", to nie wszystko da się wytłumaczyć. Tak samo jak wielkie zagadki świata!

ocenił(a) film na 8
Slaught

Noo trchę ;)) No to nie wiem wydaje mi się że oni spadali do wody to w tej wodzie pływały miny żeby ci ludzie wybuchli :) Aha rozumiem. Np. czy istnieją kosmici ja w nich wierze O.O

ocenił(a) film na 8
akusatiw

A tak p

akusatiw

Opowieść o znikającym hamburgerze wywołała u mnie gęsią skórkę!
Znasz jeszcze jakieś ciekawe historie? Z chęcią poczytam.

ocenił(a) film na 8
Slaught

no ja jak zobaczyłem że ten hamburger zniknął to byłem w szoku! No bo po pierwsze jak mógł zniknąć a po drugie to to był mój drugi a nie chciało mi się iść gdzieś na stacje orlen żeby drugiego kupić. to było przerażające ;( . Ale raz jak byłem na mieście to w sklepie taka kobieta kasowała mi zakupy no i byłem winny ze 20 groszy bo sklepowa nie miała mi wydać w drobnych. No i obiecałem jej że jutro przyniosę. No i na drugi dzień z rana przed szkołą tam poszedłem no i jej nie było . Była zupełnie inna kobieta jakaś blondyna a tamta była brunetką, Ale jej nie było i nie wiedziałem co mam zrobić bo to jej byłem winny 20 groszy. I skoro to jej praca to ona powinna być i martwiłem się że może coś jej się stało albo właśnie obcy ją porwali. A po południu poszedłem to już była .....

ocenił(a) film na 8
akusatiw

i to jest dziwne..... nie to po prostu jakaś masakra.

akusatiw

Niesamowite sytuacje Cię spotykają. Sama nie wiem co o tym myśleć. Może naprawdę w nocy kosmici ją porwali i wszczepili jej czipa, a po południu ją zwrócili. Lepiej uważaj na tę brunetkę, możliwe że ona ma teraz jakieś szpiegowskie urządzenie w głowie i kosmici śledzą każdy ruch ziemian. Staraj się zawsze mieć pełną kwotę!

ocenił(a) film na 8
Slaught

No, postaram się bo zaczynam się niepokoić... Ale wiesz że chyba już do tego sklepu nie pójdę bo jak przychodzę to ona się zawsze cieszy. A jak kupiłem zapałki to ona się mnie pytała po co mi one są. I teraz nie wiem bo ona może mnie szpiegować. Bo p

ocenił(a) film na 8
Slaught

No a jak ostatnio mi byłą t blondyna winna grosika to ja poszedłem ,ale była właśnie ta dziwna brunetka i chciałem przyjść po tego grosika ,ale ona nie chciała mi go dać. I nie wiem czy to jakaś zmowa czy coś. Bo to już trochę dziwne....

akusatiw

O, jak się cieszy na Twój widok, to być może jest zakochana! Tylko taka przestroga ode mnie. - Nie poddaj się jej urokowi, bo może się okazać podstępną żmiją i będzie chciała Cię oskubać co do grosza!

ocenił(a) film na 8
Slaught

ale ona się tak dziwnie uśmiecha i pyta co podać. Ale przynajmniej jest milsza niż te inne sklepowe które są wredne do bólu. No w sumie ale ona ma chłopaka bo jest młoda ma jakoś ze 20 lat. Ale i tak się jej boję. Ten sklep jest przed moim blokiem ale najgorsze jest to że mam taką sąsiadkę też młoda ale ona urządza dzikie imprezy w domu i oni wszyscy tam krzyczą i robią dziwne rzeczy.... no ale mniejsza z tym to właśnie ta moja sąsiadka ja k ostatnio do tego sklepu weszła to powiedziała do tej brunteki "Cześć co tam u Cb " "Mam sprawę" I chyba czekały aż coś szybko kupie żeby w samotności pogadać. Ale właśnie nie wiem o co chodzi i to mnie zaniepokoiło. Przecież ta sąsiadka mieszka obok mnie a ta brunetka jest prawdopodobnie z nią i kosmitami w zmowie. Co jak one chcą mnie zabić? :(

ocenił(a) film na 10
akusatiw

ale jaja

ocenił(a) film na 8
hanscolo

takie jak w sklepie są. 65 groszy za jedno jak by coś :) Fajny avatar. Lubię tą aktorkę.