Tożsamość

Identity
2003
7,2 66 tys. ocen
7,2 10 1 65783
5,4 20 krytyków
Tożsamość
powrót do forum filmu Tożsamość

Bardzo dobry 9/10

ocenił(a) film na 9

Bardzo dobry thriller, trzyma w napięciu. Polecam

ocenił(a) film na 9
Cisse

Albo jednak 10/10 :D, według mnie jeden z najlepszych thrillerów jakie do tej pory obejrzałem.

ocenił(a) film na 6
Cisse

Lol, to chyba za duzo ich nie widziales. Najwyzej 6/10 - to za rozwiazanie akcji i zakonczenie.

ocenił(a) film na 9
Cisse

No może nie jakie do tej pory obejrzałem tylko ostatnio. I jednak 9/10 :)

Cisse

Rozwiązanie akcji i zakonczenie nie musza sie wszystkim podobać, ale ja uważam za świetne! Taki powiew swiezosci. Dla mnie 8/10 i jeszcze mały + za aktorstwo :)

Yasiu

ja nie rozumiem o co chodzilo z tym wierszykiem.....na koncu :( i wkoncu nie wiem czy ten kliejnt zabil naprawde tych ludzi czy to wydarzylo sie tylko w jego mozgu......jzu nie wiem sam co myslec......chyba obejrze go jeszcze raz wszytkie thillery dotychczas zrozumialem ale ten pozostawil kilka pytan??!!!odp mi prosze P.S)i nie obrazajcie mnie ze niby jakis glupi jestem czy cos ale naprawde ten film byl zakrecony bardziej niz "łańcuchowa"hehe

ocenił(a) film na 10
fisher1

Niewinny to on na pewno ne był skoro chcieli go skazać na śmierć. Jako dziecko musiał przeżyć coś co skłoniło go do popełnienia zbrodni. Być może nawet postaci które wytworzył w swoim umyśle były jego wczaśniejszymi ofiarami. To takie samonakręcające sie koło. Człowiek popełnia zbrodnie co niewątpliwie odbija sie na jego psychice i właściwie tutaj zczyna być już nieprzewidywalny. nie wiadomo co zrobi żeby odreagować. Może znów zabije może zamknie sie w swoim świecie może z nienawiści do siebie stworzy sobie nową tożsamość...